neljapäev, 16. juuli 2015

Kodu

Lõpuks on iga asi omale koha leidnud ja kõik on korras. Mõnus! :) Teeme siis tillukese tuuri meie kodus.
Alguses olid asjad nii
Esik. Vasakule jäävad köök ja väike riidekonku.
Köök mulle hullult meeldib, väike ja heledates toonides. Ainult toolid laua taga on ühed igavesed nikerdised :D
Tõe huvides olgu öeldud, et suurem osa riideid ja jalatseid on veel Bacaus ootamas.
Tore väike ruuter kapinurgal, sarv püsti :D
Jah, meil on juba vannitoas pirn läbi. Ning jah, seda tegin taas mina :D olen viimase poolaastaga oma kümme pirni läbi lasknud.
Avastasin täna, et õigel kellaajal saab voodis päevitada. Midagi laiskadele rannapiigadele (vihje - mulle!)
Selline korter meil ongi. Rõdu pildistama ei hakanud, sest seal pole midagi peale kahe aiatooli ja pesumasinaruumi ka mitte, sest seal on ainult.. Trummipõrin.. Pesumasin! Nädalavahetusel käisime esimest korda Ikeas ja see oli täpselt nii hea ja odav, kui ma lootsin. Inimesi oli muidugi täiega ja ma kahtlustan, et vähemalt veerand oli sinna lihtsalt jaheda õhu pärast läinud. Meil on veel madratsit ja pumpa vaja, sest varsti tulevad juba esimesed külalised, minu kallis emme ja tädid, yay :)) vaevu suudan ära oodata!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar