teisipäev, 6. oktoober 2015

Mannavahutagi ja muud

Laupäeval oli mul "kohustuslik" šoppamine ju. Et te valesti aru ei saaks - mul üldse polnud selle vastu midagi, sest noh.. Mina ju :) kuna mulle endale väga meeldib näha, mis teised kokku ostnud on, siis ega ma ka kade pole, näitan ka.
Nagu eelnevalt öeldud sai, siis läksin ma sellepärast, et omale uus tagi osta. Tükk aega tagasi panin silma peale ühele H&M-i lasteosakonna pruunile tagile, aga läks teisiti ja koju tulin hoopis teisega. Jep, mina, täiskasvanud inimene, ostan vahel siiani asju lasteosakonnast. Üksi öösel kodus olles magan ju ka nii, et lamp põleb öö läbi, niiet mis siin imestada onju :)
Juhtumisi leidsin esimesest poest kuhu sisse astusin allahindlusega (Pimkie, umbes 18 eurot) mannavahu toonis tagi. Igaksjuhuks veel ära ei ostnud, tahtsin H&M-i oma ka veelkord vaadata. Seal veendusin, et ei, mannatagi oli parem ja ossa nuga kus siis algas spurt esimese poe poole! Seda tagi oli vaid üks minu suurus alles ja oiii kui tige ma oleks olnud, kui keegi sellele enne mind näpud taha oleks saanud! Selle võidujooksu ma võitsin ja tagi on nüüd minu kapis :)
Veel ostsin The Body Shopist näokreemi, sest vana sai otsa ja jahutava silmageeli, sest igapäevase läätsekasutajana ma näpin oma silmi nii palju, et vahel tuleb neid millegagi turgutada. Ahjaa, H&M-ist ostsin ühe väga minu stiilis pluusi ka veel. 
Õnneks helistas siis peika ja tulime ruttu koju ära, et ma rohkem midagi kaasa krabada ei saaks. Vedas!
Nii rahul olen endaga, kui ma suudan osta vaid neid asju, milles ma veendunud olen, et mul neid ikka tõesti vaja on (okei, mida ma väga tahan). Tihtipeale on nii juhtunud, et need riided, mis ma mingi hetke ajel ostan, jäävad lihtsalt kappi seisma. Õnneks juhtub seda aina harvem :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar