reede, 16. oktoober 2015

Üks piinlik looke

Paar päeva tagasi kuulsin raadiost ühte laulu ja muidugi hakkas see mind kummitama. Nõnda ma siis ümisesin kogu päeva seda kolme sõna, mis mulle meelde oli jäänud. Guugeldasin veel samal õhtul neid sõnu igatepidi, aga ei midagi. Täna õnneks kuulsin seda laulu uuesti ja nüüd on ta mul käes, hahaa! Muidugi guugeldasin ma mingeid oma ettekujutatud sõnu ja sellepärast õiget laulu ei leidnudki..

See aga andis mulle erakordse idee kirjutada mõnest valestikuulmise-feilist :)
Kui ma päris väike olin, siis oli mu lemmikseebikas "Kodus ja võõrsilM". Noh, et üks silm on kodus ja teine vaatab võõrsil ringi. Kuidas teisiti saakski ju olla onju!

Käisin vist kümnendas klassis kui selline laul nagu Sharam - Party All the Time, vahepeal üsna popp oli. Sõnad olid siis my girl wants to party all the time, aga mina laulsin hoopiskist Michael wants to party all the time. Ise mõtlesin, et küll see Michael on ikka üks peomees, koguaja tahab ainult pidu panna..
Mõni aasta tagasi tuli välja Calvin Harris ft. Florence Welsh - Sweet Nothing. Üks lause refräänis on I'm living on such sweet nothing. Mina aga mäletan nii hästi, kuidas hommikul tööle sõites täiest kõrist kaasa üürgasin you're giving me sexxxxyyy elephaaaant! Mõtlesin küll, et väääga imelikud sõnad, aga noh, kes neid loomeinimesi teab, äkki laulu autor on tõesti kunagi mõnd väga hotti elevanti kohanud. Kuulake ise:
Ja lõppu üks minu elu piinlikumaid hetki! Esimest korda ma autokoolis koolieksamit läbi ei saanud. Peale eksamit rääkis sõiduõpetaja vigadest ja jagas soovitusi ja muud taolist, lõpus veel ütles midagi ja jäi nagu vastust ootama. Ma ei kuulnud, mis ta ütles ja palusin lauset korrata. Ta siis kordas, aga ma ikka ei kuulnud :D kolmas kord ju ometi enam ei küsi! Ja mis ikka sellises situatsioonis teha kui lihtsalt laialt naeratada. Ta oli aga minu kahjuks taibukas mees ja näksis läbi, et ma vist ei kuulnud ning küsis sellepeale, et kas ma ikka saan aru, mis ta räägib.. Pidin siis, silmad häbi täis, tunnistama, et tegelikult ikka ei saa küll. Seejärel ütles ta hästi aeglaselt ja ilmekalt (nagu mingisugust miimikaharjutust tehes): "KAS SEE ON SINU ARVATES ÕIGLANE OTSUS?". Noh, mis kohe niimoodi ei öelnud eks, mis sa arvad, et kui ma liikluses nii tähelepanematu olin, et ma kuulamise osas parem olen või!? :) 

Mina rääkisin oma naljad välja, nüüd on teie kord!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar