esmaspäev, 30. november 2015

Asjad, asjad, asjad

Nagu ma tihti omal nahal tunda olen saanud, siis on soovidel komme täide minna. Ei kurda! Soove ja unistusi on mul aga täitsa paras ports ja kõigist rääkida ei ole veel õige aeg ning kõiki ma välja lobiseda ei tahagi. Küll aga ei ole ma kade jagama oma materiaalsemate soovide kollaaži :) erilisi piire ma siinkohal ei seadnud, selles mõttes, et kindlasti leiaks mitme asja puhul odavama variandi ja ilma nende asjadeta ma maha ei sure, aga kui unistada, siis ikka neist asjust, mis südame kiiremini põksuma panevad. :)
jõulud1.  Kiehl's Creamy Eye Treatment silmakreem, sest ma ei taha kortse. :D
2. Beautyblender meigisvamm, sest ma tahan ka veatut meiki.
3. Victoria's Secret-i kehakreem ja kehasprei Pure Seduction. Eelmisel aastal sain jõuludeks oma esimese VS-i kehakreemi ja kui see otsa sai olin ma päris kurb, sest see oli i-me-li-ne! Kehaspreisid enne proovinud ei ole, niiet miks mitte neile võimalus anda.
4. Dior Addict Lip Maximizer huuleläige. Need I say more?
5. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz (toonis dark brown) kulmupliiats. Sest ma olen kulmumaniakk. :D
6. Narciso Rodriguez For Her L'Absolu EDP. Y-U-M!
7. Mikser, sest ma tahan ka lõpuks sefiiri ja beseed teha!
8. BonBon lingerie hommikumantel (kollaažil vale pilt, õiget näed SIIT). Tegelikult ei ole sellel lingil ka see päris õige, sest mina tahaksin valget hommikumantlit, aga sellist seal hetkel polegi. :( See on niii ilus ja naiselik ja kui mul selline oleks, ei võtaks ma seda kunagi seljast ära, voh!
9. 2016. aasta kalendermärkmik, sest mul on vaja ju nimekirju teha! Hullult meeldivad Zara Home-i omad.
10. Sussid, sest mu jalad koguaja külmetavad. Pildil H&M-i omad.

Ja kui nüüd päris kallimate asjade juurde minna, siis...

11. ghd IV Styler sirgendaja. Vana 20 eurtsine hakkab oma aega täis saama ja kui juba ühe sirgendaja järgi ilastada, siis just selle. :D
12. Michael Korsi Hamilton Large Saffiano Leather Tote (toonis luggage). Juba poolteist aastat olen ma selle koti järgi õhanud! Mulle meeldib selle juures kõik - suurus, kuju, vorm, värvus, kettidest rihmad ja kindlasti meeldiks see ka, kuidas ta mu käevangu sobiks.

Ning lisaks veel paar asja, mis ma kollaaži lisada unustasin, sest nad tulid mulle liiga hilja meelde. Rumal pea on ikka nuhtlus küll.

Esiteks olen ma juba oma poolteist aastat unistanud Glamglow mudamaskist, sest nagu eelpool mainitud, siis kortse ma ei taha (ma kõlan juba nagu need hullud ameerika naised tõsieluseriaalidest, kes muud ei taha kui vaid olla näost siledad kui potipõhi), aga seda tahan küll, et mul ilus ja särav nägu oleks. Ja kui ma seda ei saa, siis kodumaist Turblissi pinguldavat ja toniseerivat näomaski tahaks ma ka proovida.

Vot nüüd on küll kõik!Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar