esmaspäev, 16. november 2015

Koduperenaisejutud

Eelmises postituses ma juba oma suurimat Ikea-skoori ehk ahvileivapuud näitasin, aga mõned asjad ostsime siiski veel. Nädalavahetused kaubanduskeskustes on ikka täiega hullud. Silmad peavad kuklas ka olema, sest kui ette (ja taha) ei vaata, sõidab keegi sul ostukäruga üle varba ja teine tagurdab sinust lihtsalt üle. Ikeas läks muidu üsna kiirelt, kuna mul oli täpne plaan, mida ma tahan ja kust ma neid asju tahan, kuid kõige kauem läks kassajärtsus. Oma pool tundi ikka! Ma peaaegu oleks öelnud, et viimane kord, kui siia tuleme, aga õnneks sain omal sõnast kinni ikka. Viuh! Sellist valet küll poleks tahtnud rääkida :)
Mis me siis koju tõime? Ei midagi erilist, lihtsalt mõned vajalikud asjad. Kõike, mis mu wishlistis oli, ma kahjuks ei leidnud - ongi põhjust uuesti minna. Ma tegelt ei tea, kas kedagi huvitab ka üldse, aga noh, ega ma ei küsi ka. :D
Presskann (ümberarvutatult 11, 25 eurot) ja kuumaalused (3tk 2,25 eurot)
Lõhnaküünlad (ühe hind 0,9 eurot), teeküünlad (2,95), köögirätikud (4,5) ja pajakinnas (2,25)
Need lõhnaküünlad on ühed mu suured lemmikud kusjuures. Vanilje-lõhnaga küünal on meil veel põletamata (uus, ühest suvel ostetud küünlast sain ikka niimoodi jagu, et killud taga), elab magamistoa aknal oma elu, aga kui sinna tuppa minna, tunned kohe mahedat ja magusat lõhna. Päris Joiki (hind jääb umbes 6-7 euro kanti vist) küünlad nad küll pole, aga sellise hinnaga võib neid koju tuua küll. 

Eile õhtul käisime veel kinos (püssiähvardusel), sest Martin sundis mind uut James Bondi filmi vaatama minema. Targad räägivad, et igas suhtes peab tegema kompromisse ja me tegime - mina läksin temaga kinno ja tema ostsis mulle selle-eest ohtralt kinokommi :) win-win!

Mul on hetkel nii palju postituste ideid, et ei jaksa kohe oodata, et saaks kõik kirja panna. Lähevad veel muidu meelest ära. Täna plaanin oma esimese valmis heegelduse peal tärklist katsetada (et ta tugeva kuju võtaks ja siuke tössakas ei oleks) ja hiljem õunastruudlit küpsetada. Täislaks koduperenaine valmis! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar