pühapäev, 22. november 2015

Le tsill laupäevake

Terve pikk nädal on vahepeal niimoodi mööda läinud, et pole arugi saanud. Juba novembri lõpp käes ja kuu aja pärast on jõulud! Mul õnneks kõik jõulukingi-nimekirjad suht valmis, ainult mine ja osta ära. 
Sellel nädalal olen mitu hommikut peavaluga ärganud, eks ikka hammaste krigistamise pärast. Eile õhtul proovisin nii magama jääda, et lõualuud oleksid hästi lõdvalt ja hambad ei oleks kokku surutud. Ei tea, kas sellepärast, aga täna ma valutava peaga ei äraganud. Või aitas see eileõhtune pokaal (või kaks) veini.. Go figure!
Tegelikult tahtsin juba eile natuke kirjutada, aga meil oli internetiga mingi jama ja ei viitsinud vihastama hakata ja lükkasin blogitamise sujuvalt tänase peale. Käisime eile linnast väljas hoopiskist, Mogosoaia lossis. Ega ma muud ei viitsinudki uurida, et mispärast see loss seal üldse on, vaatasin, et oh, ilus koht ja sinna lähmegi. Jalutasime seal ringi, tegime paar pilti ja sõitsime koju. Mulle ikka nii meeldivad need käsikäes pikad jalutuskäigud, kus saab igasuguste asjade üle arutada (näiteks hetkel poppide tossude teemal, väga eluline, ma tean) ja naerda ja inimesi vaadata. Siuke romantik eksju :) koduteel käisime poest läbi, sest mul oli hirmus isu muffineid küpsetada (peale Jaanika postituse lugemist ning tegin sama retsepti järgi), aga kodus oli vaid 9 muffinivormi. Poest ei saanud ma kahjuks ühtegi vormi, niiet lõikasin nad kodus hoopis küpsetuspaberist välja. Ega nimi meest ei riku ehk ega vorm muffinit riku :) just mõtlesin selle välja, hahaa! Hiljem vaatasime filmi ja mõnnasime lihtsalt diivanil. Selline tsill-laupäev.
Nüüd peaks näo pähe tegema ja hommikust sööma hakkama (jess, meil on uut šokolaadikohvi!), sest kell 12 peame juba uksest välja astuma, sest läheme ühte mängu vaatama. 

Ilusat pühapäeva! :)

Peika tõi mulle suure kimbu liiliaid :)
Meestepäevakook, jah, see on roosa.
Kõik eilsed Mogosoaia-pildid.
Juhiks tähelepanu mu OMA väikeste kätega tehtud küünlatopsi-ümbristele. Aga ärge väga hoolega ka vaadake tegelt, kõik ei ole valmis ja ma kirjutan neist nii ehk naa veel. :D


5 kommentaari:

 1. Issand, ma tänu sinu postitusele sain alles aru, et jõulud on JUBA kuu aja pärast :D Peab hakkama kodu kaunistama!

  VastaKustuta
 2. Issand, ma tänu sinu postitusele sain alles aru, et jõulud on JUBA kuu aja pärast :D Peab hakkama kodu kaunistama!

  VastaKustuta
  Vastused
  1. No ma räägin, aeg lendab :) mõnus ju, kulinad ja karrad kapist välja! :D

   Kustuta
  2. tuleb vist võtta jah ning muidugi ka poode rüüstama minna, sest juurde on ju vaja :D

   Kustuta
  3. Just! Kunagi pole piisavalt kulinaid. :D

   Kustuta