teisipäev, 17. november 2015

Siis ja praegu

Siit tuleb lubatud "vanad-pildid-ja-oi-milline-mina" postitus. Hoidke nüüd pead kinni. 

Kõige vanemad pildid on pärit aastast 2007, kui ma olin 17-aastane ja omastarust kõvem beib. Siuke nunnu beib.
Kui ma õigesti mäletan olid need mu orkutipildid. Olid lausa nii head, et keegi tegi mulle nendega varikonto ja lisas mind veel sõbraks kah. Lausloll ikka :D
Teine pilt on ikka päris dramaatiline tegelt. Poolvarjus ja tõsise näoga. Noor dramaqueen on sirgumas!
Järgmised kaks aastat olin vist ainult küpsiste ja vahukoore peal, sest aastal 2009 olin ma juba selline rõõmus punnpõsk.

2011. aastal olin veits vist suutnud nendesamade küpsistega piiri pidada, aga päikesepuudri kasutamisega küll mitte. 

Järgmine pildike on aastast 2013. Pruunid läätsed ja ilusad juuksed. Oleks nad praegu ka sama heas korras..

Et ikka aus värk oleks, kõrvutasin ma vanad ja uued pildid. 

Vasakul olen ma ehk 18-aastane ja igakolmapäevane Hollywood'i Ladies Night oli vägagi popp. Minuarust ongi see pilt enne seda pidu tehtud. :D enne kümblesin taaskord päikesepuudris. Parempoolne on tehtud paar nädalat tagasi.

 2009. aasta sügis vs 2015. aasta sügis. Nagu siga ja kägu. :D

 2013. aasta sügis vs 2015. aasta suvi.

2013. aasta sügis vs 2015. aasta suvi. Sama kleit ja isegi sama küünelakk. Vasakul lisaks tumedamatele juustele ka boonusena umbes 12kg rohkem kaalu kui paremal.

 2014. aasta talv vs 2015. aasta sügis.

Ning 2013. aasta suvi vs 2015. aasta suvi. Vasakpoolsel pildil sõitis peiks ära ja me ei pidanud üksteist nägema üle kolme kuu. Suht näost näha, et peale selle pildi tegemist tönnisin terve tee koju ja kassisin nädal aega otsa veel. :D paremal pole häda midagi, võitsin Studios 100 euri baarikrediiti ja shotid on ilmselgelt sees juba..

Selline postitus siis seekord. Pilte vaadates on ikka näha, et mingil perioodil ma saia söömisega tagasi ei hoidnud. Praegu vaatan küll, et ikka õudneee, aga koledana ma ennast vist küll kunagi tundnud pole. Tõsi ta on, et vanemaks saadeks saad aru, mis on sinu jaoks hea ning oma keha kuulates oskad ka tegutseda. Ja õpid ennast armastama sellisena nagu sa oled. Mulle jäävad alati laiad puusad ja mul on näos palju sünnimärke, aga ometi on nad mulle nii armsaks saanud, et ma armastan neid sama palju kui oma ilusaid naiselikke käsi ja sirget nina. :)

4 kommentaari:

  1. no oled alati väga ilus olnud, ei ole seda liiga palju küll söödud.....

    VastaKustuta