neljapäev, 26. november 2015

Tänane hommik

Sissejuhatuste kirjutamine on mulle alati hirmsasti vastukarva olnud, niiet kirjutan selle asemel hoopis killukese minu ja Martini paar päeva vanast vestlusest. 

(tegelt ma täpselt ei mäleta, mis ma talle ütlesin, aga oletame, et asi oli kollases särgis)
 
Mina: "Pane oma kollane särk kotti."
Tema: "Ära käsuta, naine!"
Mina: "Ma ei käsutagi, ma lihtsalt ütlen, mis sa tegema pead." :D

See seletus tuli nii kogemata niimoodi välja, et nüüd kasutame seda iga päev - too palun mulle vett ja ma EI käsuta, ma ütlen, mis sa tegema pead! Iga kord ajab naerma :)
Niiet kõik naised üle maailma, jätke meelde: me ei käsuta, vaid me lihtsalt ütleme, kuidas asjad olema peavad.

Täna hommikul läksin silmad kinni vetsu ja kohemaid tundsin vana head tunnet - põiepõletik muidugist! Ma isegi tean, kust ma ta jälle kätte sain. Panin üleeile paljajalu rõdule pesu kuivama ja ise mõtlesin, et oioi, nii külm põrand siin, parem oleks, et mingit põiepõletikku või jumal teab mida siit külge ei saa. Mõttejõud on ikka üks ohtlik jõud, tuleb välja.
Ei tahtnud kell 7 oma teetasside ja rohtudega sahistama hakata ja läksin voodisse tagasi, sest tunnipärast pidi nii kui nii äratuskell helisema. Magama muidugi ei jäänud, aga ossa issand, kus mõte rändama läks. :D  

- mõtlesin viimse liigutuseni välja, mis järjekorras ma rohtusid võtma hakkan
- kus mu villased sokid on
- mis on vähemalt kolme järgmise postituse teemad
- mis ma hommikuks söön 
- huvitav, kas ma öösel krigistasin
- mida blogis muuta
- et ripsmetušš saab kohe otsa, mitsellaarvesi samuti
- yassss Geordie Shore'l on uus osa väljas (ma tean, ma tean, ikka vaatan seda saasta)
- peaks korralikult lainerijoone tegemise ära õppima
- kas Martinil ikka äratuskell on pandud
- vandusin pühalikult, et olen paar päeva ainult teki sees ja kaanin liitrite viisi jõhvikateed
- siis meenus, et vaja panka minna ja ainult teki sees kookonis olla ei saagi
- et ei tohi nii jänespüks olla ja pean ühe oma unistuse teoks tegema
- õues on nii halb ilm, vihm ja tuul ja mis kõik veel, aga mul on ikka nii hea sossu siin teki sees

Ja nii ta läks kuni see paganama äratuskell ikkagi helises. Nüüd on rohud ja tee juba keres ja kohe hakkan hommikust sööma. Loodan, et seekord saan sellest põiekast ruttu vabaks, sest sain kohe jaole ja hakkasin ilusasti ravima. 

 

2 kommentaari:

 1. Anonüümne30/3/17

  Postitus küll väga vana, kuid kuidas Sa põiekat ravid? Mul on see koguaaaaeg ja no leesikateest jääb väheks ning minu puhul valuvaigistid ka ei aita :(

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Tee joomisega alustan kohe kui pisemgi põieka kahtlus tekib. Rohud on mul mingid lahjad antibiotsid, mis kohalik apteeker soovitas ning see kombo töötab minul hästi. Ega teest ainuüksi muidugi ei aita, vastavaid ravimeid peab kindlasti juurde võtma. Loodan, et saad ruttu abi!

   Kustuta