reede, 22. jaanuar 2016

Järjekordne lobajutt

Ma muidu olin jumala rahul, et siin nii normaalsed naabrid on, aga täna hommikul ajas küll natuke kopsu üle maksa, kui kell kaheksa hommikul mu magamistoas Metallica kontserti andma kukkus. Ei ole nagu suurem asi fänn.. Seinad on siin ikka jube õhukesed peab mainima, sest magamistoa kõrval on meil vannituba ja kui uksed vahelt lahti on, siis on ka kõige väiksemat naabrite asjatamist kuulda. Selles mõttes, et näiteks pikutame enne magama jäämist voodis, räägime armsaid enne-une juttusid ja naaber pissib oma vetsus nii nagu viimnepäev oleks käes. Täielik romantika surm.

Hommikul sõime nii head hommikusööki, kes tahab, saab instast (@liinamols) pilti ka illustratsiooniks vaadata. Kõige parem oli muidugi röstsai avokaado ja sidrunipipraga. Kusjuures esimest korda tegin sellist võikut, enne olin ainult pilte näinud ja ei saanud sellest trendist aru. Nüüd saan küll, jajah. Kindel mats, et järgmisel korral poest avokaadosid toon! Ahjah, meil muidu ju röstrit pole, aga võileivagrill ajab asja väga hästi ära. 

Muud on uut veel seda, et ostsin ükspäev suveks reisipiletid ära, õigemini sain emmelt sünnipäevakingiks. Läheme nimelt nädalaks Horvaatiasse. Kes suveks soodsaid lennupileteid soovib, siis kiirelt Airbalticu lehele, sest selle nädala lõpuni on seal sooduspakkumised!

Ma ei tea, kas teisi minusuguseid ka leidub, aga ma olen muidu sellist tüüpi, et igaks suuremaks tähtpäevaks peavad mul vastavad ehted väljas olema. Arvan, et see on mul kodust sisse kasvanud, sest minu kodus olid alati veebruaris valentinipäevaehted, aprillis lihavõtte-kaunistused jne. Või teine variant, et olen lihtsalt harakas ja kõik nurgad peavad pidevalt kulinaid täis olema :) nüüd vaikselt hakkangi juba valentinipäeva-vibega kaasa minema ja kammin Pinterestist häid ideid. No neid on seal ikka oksendamiseni.

Egas muud miskit siis. Täna ehk käiks veel poeski ära, sest tahaks väga ühte kooki teha. Ikka beseega, sest mul on nüüd ju mikser olemas. Ja ma olen täitsa teadlik, et eelmises postituses rääkisin, et me sööme nüüd tervislikult, aga mina siiski usun eelkõige mõõdukusse - kõike võib, aga mitte liiga palju :) 

Nautige külma ja lund, varsti on kevad käes!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar