esmaspäev, 29. veebruar 2016

Natuke kõigest ehk nädalavahetus

Peaaegu iga kord kui uut postitust kirjutama hakkan, pean enne blogisse vaatama, et mis see viimane jutt mul üldse oligi.. täielik tuulepea. Samas oleks teil jube jama lugeda ka, kui ma igakord uue postituse alguses viimast postitust üle kordaks. Umbes nagu seebikate alguses, et meelde tuletada, millega viimane osa lõppes. Okei, ma juba kipun laterdama. :D

Igatahes läks eelmise nädala lõpp kiirelt nagu ikka. Reedel mäng ja Steaua võit (vuppiduu, vile- ja pasunakoor!). Linna hiljem siiski ei läinud, sest.. vanatoid nagu me oleme, lihtsalt ei viitsinud. Ostsime hoopis poest häid asju ja vaatasime kodus filmi. Täiiiiega mõnnasime :) ma tean ise ka, et ma pidevalt kirjutan, et mida ma endajaoks uut ja põnevat poest leian, aga ma ju tahan teid ka harida, et mis siin poes müüakse. :D äkki kedagi üldse ei huvitagi, aga ma vähemalt seekord veel kirjutan, et ma leidsin riiulilt lillad Lay's krõpsud, mis olid tšillimaitselised. Mulle meeldisid. Ja üle pika aja jõin siidrit ka. Ühe jaksasin, siis tuli tukk peale.

Ühe asja ostsin veel. Eks ikka Nivea Men Aftershave Balmi! Kes rohkem blogisid ja iluteemalisi youtube'i kanaleid jälgib, teab kindlasti, et seda toodet kiidetakse taevani kui primerit (toodet, mida kantakse näole enne meikimist) ja kes veel ei teadnud, siis noh.. nüüd teate! Ma olen täitsa rahul muidu, jumestuskreem jääb näole väga ühtlaselt ja pisemaid kortse pole samuti näha. Hind on VÄGA soodne ja mulle meeldib see meeste aftershave'i lõhn samuti. :D peale meigi näole kandmist seda muidugi enam tunda pole, niiet no worries - keegi ei arva, et te habet ajanud olete.

Laupäeval käisime aga eelmises postituses (oli ikka meeles, et kirjutasin seda juba) mainitud suursaadiku vastuvõtul ja ma olen niiiii rahul, et me käisime, sest seal oli ülitore. :) Ilusad inimesed, maitsev toit ja huvitavad jutud! Mis sa hing veel tahta oskad, eks. Ja täitsa äge, et esimest korda sellist asja korraldatakse ja meie kohe platsis. Muidugi oli see ka vist esimene kord, kui nii palju eestlasi korraga siia elama sattunud on, aga see selleks. Suur näitaja sellest kui tore oli, on muidugi ka see kui terve aja jooksul ühtegi pilti ei tee. Õnneks lahendasid teised selle mure :)
foto via Ingrid Cristea Vendelin
Kui ma nüüd seda pilti vaatan, siis mulle tundub, et me oleme Martiniga vist mingi eriti hea kasvu peal olnud, et teistest pikemad paistame (ennast pean pikimaks istujaks kui te aru saate mis ma mõtlen). :D mis muud lisada kui, et parem pikkusesse, kui laiusesse.

Õhtupoole käisime veel kaubamajas ja ostsime hommikusöögiks donutse kaasa. Oii kui head need olid! Korralikud kaloripommid ka muidugi, niiet nüüd võib tükiks ajaks neist suu puhtaks pühkida.
Eile käisime kinos. Oli minu kord film valida ja valikuks osutus "Spotlight". Eile sai see film kusjuures ka parima filmi Oscari ja minuarust täiesti vääriliselt, sest see oligi üks paganama hea film (mitu korda ma praegu jutti sõna "film" kirjutasin, ah? :D). Põhineb tõestisündinud lool ja kuigi see lugu ise on äärmiselt õõvastav ja kurb, siis film on suurepärane. Vaataks iga kell uuesti! Hiljem tavaline toidušoping ja kodus niisama mõnnamine pluss natuke organiseerimist. 
Täna on jälle ülimalt tegus päev olnud ja olen kõvasti asju ajanud ning oma nimekirjade juurde mitmeid check! linnukesi teha saanud :) praegu tikub küll uni täiega silma ja tahaks peika kaissu lõunaund tegema minna, aga veel ei saa, sest mõned asjad on lõpetamata.. Niiet jääb siiski öösse see lõunauni.
Tegusat nädala algust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar