reede, 22. aprill 2016

Suveks valmis: new in

Kui mõni kuu läheb mööda niimoodi, et ei osta endale peaaegu ühtegi riideeset, siis aprill on selle-eest olnud üsna tegus šopingukuu. Olen mõtetega juba täiesti suves ja niimoodi ongi minu riidekappi tee leidnud need esemed, mida ma arvasin, et ma suvel vajada võiks. Kuna Rumeenias on suvised ja kuumad ilmad aprillist novembrini, siis on päris hea kui selleks ajaks ikka riidekapist midagi võtta on ja ikka niimoodi võtta, et üle päeva ei peaks samade riietega käima. 
Kudum H&M (umbes 9 eurot), teksad Zara (umbes 20 eurot)
See on tegelt maani kleit - boohoo.com (umbes 20 eurot)
Top Lashez (15 eurot)
Hõlmikkleit Zara (15 eurot)
Kaks esimest asja küll hullult suviste ilmade järele ei karju, aga minu ja pükste ostmise vahel on selline suhe, et pükse ostan ma üliharva, sest ma lihtsalt ei leia selliseid pükse, mis mulle väga sobiks (laiad puusad, you know). Ka seekord pidin ma vaatama omale hoopis heledamates toonides pükse, aga koju tulin ikka tumehallidega. :D hall on lihtsalt nii ilus värv! Kudumi ostsin ma aga sellepärast, et mul lihtsalt pole ühtegi eest nööbitavat kampsikut, mida oleks hea jaheda tuule korral üle õlgade visata.
Musta maxikleiti vaatasin ma boohoo.com saidilt juba eelmisel suvel, aga ei tellinud. Ideaalne suvisteks väljasõitudeks, kui tahaks kleiti kanda, aga sääri välgutada ei taha ning no alati on see hirm, et tuul lihtsalt sabad üle pea keerutab. :D minu kaks eelmist maxikleiti olidki oma aja juba ära elanud, niiet nüüd said nad igati väärilise asenduse.
Volangiga top on pärit Rumeenia riidepoest Lashez, mis on üks mu lemmikuid. Taoline tegumood on sel suvel hirmsasti in ja mulle see mood meeldib, sest taoline lõige on lihtsalt nii ilus. Juurde suured lokid ja veel suuremad kõrvarõngad ja ongi ühe mõnusa suveõhtu veetmise outfit olemas!
Viimane kleit on pärit Zarast ja oli tõeline leid! Tahtsin endale suveks peaaegu identset kleiti tellida, ainult pika varrukaga. Ja hinnaks oleks tulnud ligikaudu 40 eurot! Õnneks astus saatus vahele ja leidsin selle iluduse stangelt rippumas. Nii ta minuga koju tuligi :) 
Nagu näha siis riietele ma suuri summasid kulutada ei armasta (üle 20 euro maksva asja ostmise üle juurdlen ikka jube kaua :D) ja olen täiesti seda meelt, et kui otsida ja silmad lahti hoida on võimalik tagasihoidlike summadega väga häid asju leida.

Mõnusat nädalavahetust!

3 kommentaari: