teisipäev, 31. mai 2016

Hästi tegus nädalavahetus

Ossa poiss, kus see nädalavahetus alles kadus käest! Supersalajane üritus, mida ma viimases postituses mainisin toimus reede õhtupoolikul ja oli minu sõbranna Maarja üllatus-babyshower. Planeerisime seda peamiselt maikuu algusest, kui selgus kuupäev, millal ma Eestisse jõuan. Muidugi olin just mina see, kes peaaegu kogu üllatuse välja lobisenud oleks, aga teise sõbranna kiire reaktsioon päästis kogu asja. :D kirjutasin nimelt valesse vestlusesse väga kahtlustäratava lause, aga õnneks Maarja arvas, et ma lihtsalt natuke udu. :D ausalt, peale seda feili planeerisin juba iseenda mõrva!
Muidu läks kogu babyshower väga hästi, sõime-jõime, ristisime teise sõbranna uut autot, mängisime ja tegime palju pilte ning muidugi lobisesime-lobisesime-lobisesime. Sellega muidugi mu õhtu veel ei lõppenud, sest mis esimene nädalavahetus see kodus oleks, kui Studiosse ei jõuaks! Iseenesest jõudsimegi sinna väga hilja (alles kell kolm) ning tantsisime kuni tuled põlema pandi. Vähe ei olnud ma üllatunud, kui pimedast klubist välja astudes päike silmaauku paistis! 
Vana hea vetsuselfie!
Pikalt magada aga laupäeval aega polnud, sest mind ootas ees mu esimene porgandisõit üldse. Läksime nimelt Mariga Tartusse, sest tädipoeg ostis sinna hiljuti maja ning kutsus meid külla. Ühtlasi oli tema elukaaslasel ka samal nädalal sünnipäev ning nende väikest beebipoissi R-i (või mis beebi see üle aasta vana laps ikka enam on :D) polnud ma ka ammu näinud. R on muuseas maailma muhedaim kuju, kellel nägu koguaja naeru täis on ja kes sellist kildu teeb, et naeraks nagu täiskasvanud inimese naljade peale :) eriline lemmik tema repertuaarist on see, et kui midagi ikka meeldib, siis sellepeale kostab ta lihtsalt "Ea!".
Ega see laupäevane päev just kergemate killast ei olnud, aga ellu me jäime ja üsna seltskondlikud suutsime samuti olla. Mängisime veel päris kaua Unot ja Saboteuri, kuni lõpuks enam ei jaksanud ja magama ära läksime.
Pühapäev jätkus taas terrassil tsillimise ja mängudega kuni Tallinna poole tagasi hakkasime sõitma. Seekord mitte enam porgandiga, vaid teise tädipoja ja tema perega. Õhtul olin vist juba enne kümmet voodis, sest ilmselgelt ei ole ma enam 18-aastane, kui üks pidu veel kaks päeva hiljemgi tunda annab. :D
Mõne päeva pärast peaks mu kallis elukaaslane samuti Eestisse jõudma ning juba reedel sõidame me kolmanda tädipoja (mul on ilmatusuur pere) sünnipäevale. Laupäeval aga plaanime Tallinn Expressile minna, et Martin ka peale poolt aastat Studios ära käia saaks. :D 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar