kolmapäev, 4. mai 2016

Püksijutt

Mul on sellel aastal selline kaval plaan, et enne suvepuhkusele minekut tahaks kõik suveks vajalikud asjad siit ära osta. Lihtsalt sellepärast, et siin on kaubad nii palju odavamad. Näiteks tahtsin kevadel H&M-ist saapaid osta ja võrdlesin hinda siin ja Eestis. Hinnaks Rumeenias oli 269 leid ehk 59 eurot. Hinnaks Eestis aga 69 eurot! Lisaks on siin esindatud hästi palju brände, mida Eestis veel ei ole ja seetõttu on ka valik palju laiem. Niiet mis muud kui rahakotirauad valla!
Kus ma selle jutuga jõuda tahtsin on aga see, et ma ostsin endale üle aastate lühikesed püksid, juhhuu :) kui minujaoks on midagi endale veel raskem osta kui tavalisi pükse, siis on need just lühikesed püksid. Teate küll seda struggle't, et tahaks sellised pükse, kus igas asendis hea välja näeks. Et püksid poleks nii lühikesed, et kann välja välguks, aga samas mitte ka liiga pikad, et mingi weird semi-pikkus oleks. :D isegi nende pükste suhtes olin ma kahtleval seisukohal, aga kuna peika ikka tungivalt takka kiitis, et ostku ikka ära, sest jalas on ilusad siis lõpuks nad minuga koju tulidki. 
Aususe mõttes tuleb ära mainida ka see, et ma pole meie peres ainus kellele ilusad asjad meeldivad. Sellel aastal avati Bukarestis Rumeenia esimene New Era pood ja ütleme nii, et Martin on seal ikka mõned korrad käinud :) 
*üks on pildilt puudu.

3 kommentaari:

 1. Niii ilusad püksid! Mul ka iga-aastane struggle, kust leida ilusad ja hästi istuvad lühikesed püksid. Täiesti frustreeriv kogemus neid osta :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Hahaha, LOL, selle kommentaari kirjutasin ikka mina. Unustasin end sisse logida oma nime alt :D

   Kustuta
  2. See pükste otsimine on frustreeriv for real. :D

   Ja pole hullu, ükskord tuli mul teha ühe loengu raames wordpressi blogi ning mitu aega hiljem tahtsin kellegi blogi kommenteerida, aga seda sai teha vaid wordpressi kontoga. Ega ma ei vaadanud, et mis mul see kasutajanimi seal on ja nii ilmuski hiljem kommentaari autoriks "arvuti töövahendina". :D

   Kustuta