neljapäev, 26. mai 2016

Suvi algab nüüd!

Tervitused Eestimaalt! Oeh, kui mõnus siin ikka on :) ilmad on samuti nii head, et kui ise näinud poleks ega ei usuks küll. Viimased päevad on nii tegemisi täis olnud, et mööduvad rütmis hommik ja hops - juba magamamineku aeg. 
Tellisin siin ju peika sünnipäevaks ebayst ja amazonist suuremal hulgal asju ning nüüd oli aeg oma kompsud kolmest erinevast postkontorist kokku korjata. Peale postirallit saabusin koju nagu suuremat sorti hoarder, andke aga pakke kätte! Neid asju ma eraldi näitama ei hakka, sest peale pidu teen arvatavasti dekoratsioonide kohta täitsa eraldi postituse, kus te kõiki mu vaimusünnitisi näha saate :)
Mis nii viga koju tulla, kui lennujaama makroonide (Facebook - Maiuspalad) ja pesulast tulnud autoga vastu tullakse!
Ühtlasi oleme paari tegelasega veel ühte koosviibimist organiseerinud, aga sellest saan ma pikemalt kirjutada samuti siis kui see juba läbi on. Väga informatiivne jutt, ma tean!
Eile käisin jälle Kristina ilutoas ripsmeid koolutamas (lash lift) ja olen tulemusega rohkem kui rahul. Kohe terve suve hea ja mureta olla, silmad pidevalt suured peas. Soovitan! Ning, et ilulainel jätkata, käisin veel täna juuksuris oma heledaid triipe värskendamas. Nii võib täitsa suvele vastu minna küll!
Pikka juttu ma täna rohkem ei teegi. Lihtsalt olete kursis, et nüüd ma olen kodumaal ja minujaoks võib suvi alata :) 
Tänane Hansaplanti saak. Kolm lille kahe hinnaga!
Mulle meeldis. Ainuke jama oli see, et jäätisepulk oli nii lühike, et olin peaaegu sõrmepidi jäätise sees.
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar