esmaspäev, 6. juuni 2016

Järjekordne postitus seeriast "mis ma eelmisel nädalavahetusel tegin"

Tegin täna midagi sellist, mida ma kunagi varem veel teinud ei olnud. Nimelt käisin elus esimest korda Nõmme turul. Jube suur asi, ma tean. :D mul oli isegi väike list olemas, et mida kõike ma sealt osta tahaks, mis muidugi minusuguse puhul ei ole mingisugune ime. Kahjuks aga tulin ma sealt täitsa tühja käega ära, sest ei saanud ma sealt ei Kreeka poe juustu ega suitsulesta, mille järgi mul ilmatusuur craving on. Andke aga kätte, pistan koos naha ja luudega kinni!
Aga Maasikaboxist sain hoopis suure kasti maasikaid ja selle üle on mul samuti hästi hea meel :) kes veel ei tea, siis Maasikaboxi müügilett asub näiteks Tondi K-rauta ees. Maasikad ise on suured, ilusad ja punased ning kõige tähtsam - maitsevad nagu päris. Hinnad on samuti mõistlikud, sest ostes 4kg korraga, maksad kilogrammi eest 3 eurot.
Reedel jõudis lõpuks mu peika samuti koju ning seda tähistasime kiire sushi söömisega. Vaieldamatult minu lemmiktoit! Peale seda võtsime suuna linnast välja, et tähistada minu tädipoja sünnipäeva. Ilm oli ilus ja seltskond hea ning nüüd ongi mõned sugulased kenasti üle vaadatud. Laupäeval mängisime natuke erinevaid mänge ning peale seda sõitsime tagasi linna, et hiljem sõpru vastu võtta ning veelgi hiljem peole minna. Hirmus tore oli üle nii pika aja neid näha ja lobiseda-lobiseda-lobiseda! 
Studios seekord kaua ei olnudki, sest ei tulnud seda õiget tunnet sisse. Eks eelmise õhtu sünnipäev andis ka samuti oma osa ja väsimus oli kontides. Enne takso võtmist sõime veel ühed hot dogid ja arutasime supertähtsaid asju teemadel inimestevahelised suhted ja kuidas see Hodor siis ikkagi Game of Thrones'is surma saab (siis me seda veel ei teadnud, aga nüüd juba teame). Kui see pole romantika, siis... :)
Pühapäev läks aga täiesti puhkuse alla, sest me ei teinud muud kui käisime poes, sõime ja vaatasime Game of Thrones'i. 
Nädala lõpus läheme aga sõpradega Pärnusse, sest seal on toimumas Hea Toidu Laat ja.. ega tegelikult ju Pärnusse minekuks põhjust vaja polegi :) kohustuslikus korras tuleb ära käia ka Steffanis ja Sunsetis ning Supelsakstes tahaks ju natuke (ehket ainult kahe suupoolega) kooki ka pugida. 
Mõnusat nädalat! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar