pühapäev, 17. juuli 2016

Dubrovniku tiiser

Pool juulikuud läbi nagu naksti! Eile jõudsin Dubrovnikust tagasi ja puhkusemuljed on väga head. Põhjalikuma postituse teen ma natuke hiljem, sest kõike ma ühte postitusse pressida küll ei oska. Kuna see oli mu esimene päris puhkus, siis kujutasin ma sellist poppi sihtkohta nagu Dubrovnik ette natuke teistmoodi. Ma arvasin küll, et seal on palju rahvast, aga et seal neid niiiii palju on! Joppenpuhh! Surnuks mind õnneks ei tallutud, aga varba peale astuti küll rohkem kui üks kord. Aga sellegipoolest on Dubrovnik väärt koht, kuhu minna :) soovitan!
Eestist lendasin ma ära laupäeva varahommikul, mis tähendas seda, et reedel otsustasime me Martiniga ühe korraliku datenight'i teha. Käisime Sesoonis söömas ja hiljem kinos seda pulmakaaslaste-otsimise filmi vaatamas. Mulle täitsa meeldis! Ma ei tea, kuidas teiega on, aga minujaoks on ainus õige kino ikkagi Plaza. See lihtsalt on parim kino Tallinnas!
Film lõppes muidugi nii hilja, et magama läksin kella poole kahest ja kella viieks pidin juba lennujaamas olema. Ei pea vist mainimagi, et kõik lennud magasin ma maha. Riias oli meil aega kaheksa tundi, niiet vahepeal jõudsime isegi vanalinnas jalutamas käia ja Lidos süüa. Ahjaa, kokku oli meid 11 inimest ja vaid kolm nendest ei olnud mu sugulased. :D 
Kuna ma lubasin kogu Dubrovka reisukesest põhjalikuma postituse teha (eeldusel, et ma kõike enne ära ei unusta), siis jätan ma jutu siinkohal katki ja lisan tiiseriks hoopiskist mõned pildid.
Muidu on lood nii, et peika on tagasi Bukarestis, kuhu ma talle kolme nädala pärast järgi sõidan. Nii hilja lähen ma Eestist ära sellepärast, et Martinil on enne hooaja algust ettevalmistuslaager ja turniir ning kuna teda siis Bukarestis ei ole, lähen ka mina tagasi siis kui ka tema juba kenasti paikselt linnas tagasi on :) 
Uue nädala alguses on vaja veidi asjalik olla ja mõne "tööasjaga" ühele poole saada, aga nädala teises pooles tahan juba maale sõita. Tahaks lihtsalt võrkkiiges logeleda ja raamatuid lugeda, marju korjata, kukeseeni otsida, randa minna ja reedel veel ühe kontserdi ka ära kuulata. Sellised plaanid siis uueks nädalaks.
Ilusat juulikuu jätku!
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar