teisipäev, 26. juuli 2016

Rannad ja kukeseened

Ülaloleva pealkirjaga saab möödunud päevad üsna konkreetselt kokku võtta. Olen mööda metsi ringi lonkinud ja erinevates randades peesitanud. Mulle hullult meeldib seenel käia, kahjuks aga ei ole ma seda paar viimast suve teha saanud, sest mind pole peale juuli algust Eestis olnud. Seekord aga olen ja võtan seenelkäigust viimast!
Läksin Martini emmele külla ja tegin kukeseene-sinihallitusjuustu piruka kaasa.
Reedel käisime kontserdil, täpsemalt siis Sanda Nurmsalu ja The Suni omal. Sandra Nurmsalu pole üllllllldse minu maitse kusjuures, ta on kuidagi nii slow, et peale tema esinemist tuli vägisi tukk peale. Tanel Padar ja The Sun aga suutsid publiku (keda polnud üldse palju) kenasti käima tõmmata ja kõik kes tahtsid said niimoodi jalga keerutada, et mulda lendas. 
Tegime kaas-seenetajatega teeõhtu.
Laupäeval-pühapäeval käisime mitmes metsas ning Andineemes ja Valklas rannatamas. Kuigi ma eriline külmavares pole ja veetemperatuuriga muidu ei pirtsuta, siis nädalavahetusel ma vette ei kippunud. Küll aga ei saa sama öelda minu ema ja tädi kohta, kes igalpool nagu noored hülged vette sumasid. :D ühtlasi soovitan kõigile, kes Valklasse satuvad, külastada sealset rannarestot, mis on niii ilus ja hubane koht! Ja appijumal, kui maitsvad koogid seal on! Ma oleks nõus ainuüksi nende beseerulli pärast sinna tagasi sõitma :) 
Täna oli mul üle ilmatuma pika aja täiesti minu päev, mis tähendab seda, et ma saan teha seda mida tahan ja millal tahan. Ma armastan selliseid päevi! Hommikul kimasin otseteed randa ja soojendasin oma konte päikese käes. Vahepeal ikka solberdasin vees ka, sest täna oli minuarust täitsa mõnus vesi. Rahvast oli nagu murdu ja parklast väljasaamisega oli hiljem tükk tegu, aga välja ma siiski sain. Koduteel võtsin veel lõunasöögiks sushit kaasa ja tulingi koju Criminal Minds'i vaatama.  
Ning hetkel on mul lausa nii ilus nägu peas:
Annaks jumal, et peale selle ninaplaastri eemaldamist mu nina ikka pähe jääks!
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar