reede, 16. september 2016

Unekoti päevaraamat

Ma ei tea, mis mul viimasel ajal viga on, aga mul on pidevalt lihtsalt k o h u t a v uni. Ja omast arust pole ma kunagi mingi megasuur unekott olnud. Ühel õhtul vaatasime filmi ja ma pidin vahepeal lihtsalt püsti seisma, et mitte magama jääda! Voodisse minnes ei suuda ma isegi ühte lühikest youtube'i videot ära vaadata, sest enne lõppu on mul juba silm kinni. Täna ärkasin korraks kell seitse, et peika ära saata ja peale seda jäin muidugi uuesti magama. Mulle ei meeldi siuke laisk olla, mul jäävad kõik asjad ju niimoodi tegemata!
Eile õhtul käisime kinos "Sullyt" vaatamas (imekombel ei jäänud ma kinos magama) ja mulle nagu täitsa meeldis see film. Veidi oli teistsugune, kui ma ootasin, aga ega ma samas seletada ka ei oska, mida ma üldse sellest filmist ootasin. Hudsonile maandumise lugu teadsin ma muidugi juba enne, sest halloo - lennukatastroofid on nii minu teema ju. Muuseas on mul üldse mingi imeline anne enne iga oma lendu mingi telekanali pealt just see lennukite allakukkumise saade üles leida. Alguses natuke hakkasin kartma, aga noh, kuna seni on kõik hästi läinud (ptüi-ptüi-ptüi), siis enam ei karda ka.
Nagu ma eelpool mainisin, siis saatsin ma Martini täna mängule ja tagasi tuleb ta alles homme, niiet halleluuja girl time! Ja seda sõna otseses mõttes, sest avastasin, et telekast tulevad täna õhtul Bridget Jonesi mõlemad filmid jutti! Oi kui mõnus õhtu mul tuleb! Olge valmis näomask, juust ja küpsised! Kui ma muidugi enne ära ei vaju..
Üldsegi peaks veel nädalavahetusel õppimisega ka tegelema, sest mul on selline tunne, et tundides võtame me nii palju materjali edasi, et kui kodus põhjalikult ei korda, siis unuvad osad asjad lihtsalt ära. Muidu on meil seal kirju seltskond koos - olen mina, siis on üks naine Usast (avastasime muuseas, et meil on samal päeval sünnipäevad), abielupaar Kanadast ning vahepeal oli veel üks abielupaar Mehhikost, üks kutt kusagilt araabiamaadest ja üks naine, kelle kohta ei oskagi öelda, kust ta pärit oli. Ahjaa, viimases tunnis oli veel üks kreeklasest mees ka. 
Kirju seltskond pole mul ainult koolis, vaid muidu kah! Kolmapäeval oli selle hooaja esimene kodumäng ja nagu aasta alguses ikka, siis on nii mõnedki mängijad vahetunud ning muidugi pole nad ainult rumeenlased. Oleme meie, prantslased, serblased ja valgevenelane. Kõlab nagu anektoodi algus juba :)

Vat sedasi on siin Bukarestimaal lood.
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar