kolmapäev, 5. oktoober 2016

Oktoobriplaanid

Ilusat õpetajate päeva kõik õpetajannad ja õpetajad! Olge ikka sama ässad ja targutajad edasi kui muidu! Raudset närvi ja häid nalju! :)

Ma ise küll teadupärast hetkel õpetajana ei tööta, aga alushariduse pedagoogi paber on mul varnast võtta küll ning oma armsas lasteaias töötasin ma mitu aastat jutti. Sellegipoolest ootasid mind koolist koju jõudes mu lemmikud gladioolid, mis mu peika mulle õpetajate päeva puhul toonud oli. Nii armas onju!

Ostsin eile oktoobri lõpuks lennupiletid ära ja lendan esimest korda LOTiga. Sain need piletid uskumatult soodsa hinnaga ning minu suureks rõõmuks on suur pagas hinna sees. Yass! See tähendab vaid seda, et saan ohtralt veini ja erinevaid outfitte kaasa võtta :) Eestisse jõudes ootavad mind (nagu tavaks on saanud) esimese asjana juuksur ja lash lift, sest hetkel näen ma juba küll üsna rääbis välja. Ülejäänud kolm nädalat kannan juukseid vist ainult krunnis, sest väljakasv hakkab juba igasuguseid piire ületama. 

Kohe peale kojujõudmist läheb aga suuremaks tralliks, sest reedel-laupäeval on ees ootamas kaks sünnipäeva, mis tõotavad tulla hästi toredad. Nagu juba öeldud - jumal tänatud, et mul suur pagas on ja ma mitmeid pidurüüsid kaasa võtta saan :)

Veel on meid oktoobri lõpus ees ootamas üks väline fotosessioon, et vanast peast ikka hea vaadata oleks kui noored ja pringid me kunagi olime. Nali naljaks, aga tegelikult pole ma kunagi endast pilte teha lasknud ning ma usun, et nüüd on paras aeg käes, et oma edevus valla lasta. Märkus iseendale: mõtle, mida selleks puhuks selga panna!

Kuna ma terve nädala pole üldse mingeid pilte teinud, siis panen selle imeliku lobapostituse lõpuks siia kaks pilti.. saiast. Esimene pilt on tehtud mingist eelmise nädala hommikusöögist, kui juba magamaminnes ruskasid lõime ja kokku leppisime, et hommikuks sööme pirotškasid. Meil on nimelt maja kõrval väike patiserie, kust igasuguseid erinevaid struudleid osta saab ning saiarallil Martin sel hommikul käiski.
Teine pilt on aga täitsa minu oma köögist pärit, kui peikat koju ootasin ja sidruni-beseekoogi ning singi-juustu rulle küpsetasin.

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar