esmaspäev, 23. jaanuar 2017

Canon Legria mini X

Mina ei julge enam ühtegi wishlisti siia kirja panna, sest nii kui ma seda teen, ma soovitud asjad ka endale saan. Nagu see oleks nii kurb onju. :D tegelt lihtsalt.. asjad ju maksavad ja ma mõtlen ikka niimoodi, et ah mis siis minu peale raista nüüd. Ma ei tea, ma olen nende rahaasjade kohalt veits imelik. Ei ole probleem teha toidupoes sajaeurine arve, aga pükse, mis maksavad rohkem kui kolmkümmend eurot, ma endale osta ei raatsi. 
Anywhooo.. sain Martinilt sünnipäevakingi kätte (aitäh, peika! olen selle kingi üle endiselt superrõõmus!). Olen nüüd uhkusega täiesti oma Legriabeebi omanik :) niii tore! Mõtlesin juba tükk aega, et võiks blogimise järgmisele levelile viia ja midagi uut ette võtta. Ja õppida videosid editima. Ootused on sellesosas kõrged, aga eks ole näha kuidas tegelikult välja kukub. Ja kui eriti tubli olen, siis ehk saan midagi juba nädala lõpuks valmis ka. No promises, tho..


 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar