esmaspäev, 2. jaanuar 2017

Vanad võlad

Enne kui teile kõigile imeilusat uut aastat soovida saan, pean eelmise aasta võla kustutama ja 2016. aasta viimased pildid siia kibekiirelt üles panema. Eestis olles möödub aeg liigagi ruttu ning kuigi ma oma blogi lehte kipun külastama pea iga päev, ei ole ma veel ühtegi postitust siia kirjutama jõudnud. See lihtsalt ei ole kodumaal olles prioriteet, saate ehk aru :)
Hetkel aga panin ma ennast vabatahtlikult kodus karantiini, sest peale nohu, köha ja hääle kaotsimineku on mind esmakordselt elus rünnanud ka meeldiva boonusena ohatis. Ja mitte mingi mainstream ohatis huulel, vaid hoopis nina peal. Vot sulle kaunist uue aasta algust!
Siin pildil pole mul veel miskit viga. Vastupidi, esimene hommik Eestis ja valmis emmega šoppama minema. Kõik ostsime tühjaks.
Päkapiku töötuba täies hoos! Päkapikk unustas kõik koduriided maha ja oli sunnitud minu pidžaamapükstes kinke pakkima. 
Siin olen ma veel ka terve kui purikas. Seljas minu uus kleit Stradivariusest :)
Ja siin on uhkes laotuses vist kogu mu jõulukingid. Olin hea laps to the max nagu näha on.
Peale jõule käisime sõpradega Viru rabas jalutamas. Siin olin juba natuke nohus, aga eluvaim oli hea. 
Ja viimaks paar toidupilti, mis on tehtud Valkla rannarestos. See on niiii hubane ja mõnus koht, et ma lihtsalt pean teil tungivalt soovitama sinna minna. 
Loodan nüüd oma postitustega rohkem ree peale saada, sest lõpuks saab Martini jalust ära ja saan oma asjadega tegelema hakata. :D I need some me-time! 

IMEILUSAT UUT AASTAT JA KÕIGI TEIE SOOVIDE TÄITUMIST! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar