reede, 10. märts 2017

Seitse reedehommikust mõtet

Miks ma selline weirdo olen, et see üks kord, kui ma lõpuks üle ilmatuma pika aja üksi kodus olen ja võiks magada nii kaua kui hing ihkab, on mul kell 6.51 silm punnis peas ja uni läinud? Niimoodi just mu tänane hommik algaski. Õnneks töötas vana hea nipp panna youtube's mingi video käima ja seda vaadata kuni uni tagasi tuleb. Ja see võttis mul aega vaid tunnikese..

Kas teile on tuttav see olukord kui kõik sinu patsikummid on jeed tõmmanud ning sul on alles vaid see üks ainuke äbarik, mida sa nagu oma silmatera hoiad? Mul on hetkel see olukord täiega aktuaalne. Ma arvan, et ma olen elu jooksul patsikummidele sadu rahasid kulutanud ja alles pole mul neist ühtegi. Milline karjuv ebaõiglus! Eile käisin isegi spets ühes juuksehooldustoodete poes, aga isegi seal ei olnud selliseid nagu mina oleks tahtnud. FML.
Minu naistepäevatulbid on nii ilusad ja hoiavad päid kenasti püsti. Tavaliselt on nii, et nad vajuvad igasse suunda laiali ja on lihtsalt üks suur longus punt, aga seekord on nad nii kenad, et ma tahaks neid koguaeg pildistada. Koos iseendaga ofc.
Vaatasin paar suve tagasi Orange is the New Black (OITNB) sarja, aga millegipärast jäi see mul mingi hooaja juurest pooleli. Hakkasin siis eile uuesti seda vaatama ja omastarust täitsa õige hooaja pealt. Olin mingi kolm osa ära vaadanud kui hakkas tunduma, et kuuule, ma oleks seda juba nagu näinud.. Ja siis muidugi selguski, et ma olin ligi kolm tundi juba nähtud osi vaadanud ja ei saanud sellest lihtsalt kohe aru :) :) :) hea töö, Liina!
                     
Avastasin eile, et Bukarestis on Forever 21 riidepood. Vaja minna ASAP!

Martini tiimil on täna mäng ja ma ei tea, mis nõidusetrikid ma kodus ära tegema pean, et nad võidaksid. Nad lihtsalt peavad olema seekordsed nädala üllatajad ja selle kaotustelaine ära lõpetama. Mu mõõt hakkab juba täis saama. :D

Ma olen täiesti obsessed Fly with Stella kanali vaatamisest! Ta on niii positiivne inimene, et ma lihtsalt tahan kõiki ta videoid binge watchida. Tänks, Liisa (http://liisajutustamised.blogspot.com/), et kogu mu lebotamisaeg nüüd selle kanali nahka läheb! :D

2 kommentaari:

 1. OITNB on nii hea, ma ootan uut hooaega juba ammu.
  Oh veab sul, et teil seal Forever 21 on. Kunagi UK's elades ostsin sealt ja mulle meeldisid nende asjad rohkem nt H&Mist. Ma tean, et nad saadavad Itaaliasse ka, aga oma silmaga nägemine/katsumine on ikka teine asi.
  Ma sain ka naistepäevaks tulbid... õnneks, sest meil on tüüpilised naistepäeva lilled mimoosid, mis mulle meenutavad neid lisakaunistusi, mis kimpudele lisatakse. :D

  VastaKustuta
 2. Täiega hea! Mul selline mõnus tunne sees praegu, et terve neljas hooaeg veel vaatamata on. :D
  Ma juba tegin kodutöö ära ja kammisin Forever 21 lehel ja seal tunuvad nii head asjad olevat. Kui midagi koju kaasa toon, näitan kindlasti blogis ka. :)
  Pidin lausa guugeldama, et mis need mimoosid on. :D väga armsad ju! Eriti kui neid suure pundina kingitakse. Kuigi tulp on minujaoks selline õige naistepäevalill. Kevadine selline!

  VastaKustuta