esmaspäev, 20. märts 2017

VLOG 9: näitan oste & autovlog

Eelmine nädal läks nii vaikselt sahisedes mööda, et kui kalender ei ütleks, et uus nädal käimas on, siis ega vast ei usukski. Midagi nii märkmisväärset nagu ei juhtunudki, ikka same old, same old. Mitte, et mul midagi selle vastu oleks, sest mulle selline kindlas rütmis elukene sobib :)
Tundub, et saabuva kevadega seoses oleme me peikaga mingitsorti suuremateks šoppajateks hakanud, sest pi-de-valt on vaja kusagil mingisugust püksipaari proovida või läbi klaasi uusi jalatseid passida. Hea, et ainult passida ja mitte ära osta.. Anywho täieneb meie mõlema garderoob varsti iganädalaselt ja kes teab, millal sellele lõpp tuleb, äkki alles siis kui riidekapil uksed eest ära kukuvad.
Eile käisime kinos "Loganit" vaatamas ja sellise superhero filmi kohta oli ta täitsa okei. Vähe verine oli, aga mitte nii verine, et silma oleks kinni pigistanud ja kartma hakanud. Nagu öeldud - täitsa okei. Filmikriitikut minust ilmselgelt ei saa kui minu ainus kommentaar on kaks korda öeldud "täitsa okei". :D
Seekordne vlog on sama meh nagu eelmine nädalgi. Näitan mõne asja, mis ma Forever 21-st ostsin ja veidi on seal ka niisama autos jutustamist. Viimast olen ma tegelikult nüüd spets vältida püüdnud, sest mulle tundub, et see hakkab ennast ammendama. Kaua te siis ikka jaksate suht sama asja vaadata, kui isegi reisijate positisoonid ei muutu. :D

PS 1. nagu ma vlogiski räägin, siis teeb mulle hirmsasti teie igasugune tagasiside rõõmu ja motiveerib ikka edasi filmima ja kirjutama. Aitäh, mu blogisõbrad! :)

PS 2. mul oli ludupea to the max ja selleks ma nii palju oma juukseid näpingi. Järgmises vlogis enam ei tee, auka!

6 kommentaari:

 1. Maria20/3/17

  Oh, mul on nii hea meel, et su blogi avastasin! Nii põnev on lugeda ja vloge vaadata, tundud hästi siiras ja positiivne inimene olevat. :)

  VastaKustuta
 2. Anonüümne20/3/17

  Tekkis selline küsimus, et kust su Canon Legria mini X tellitud/ostetud on või kas sa oskad öelda, kust seda Eestist saaks? Ma googeldasin, aga kuskilt nagu ei leidnud.. või siis ma ei oska googeldada :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Minu oma on pärit Rumeeniast. Aasta alguses polnud neid enam juttude järgi Eestist kahjuks saada.

   Kustuta
 3. Muidugi filmi ja kirjuta edasi, mina ootan huviga uusi postitusi. :)
  Meil oli nädalavahetusel nii mõnus ilm, et tegime esimese grilli ja olin tank topiga, mille peale siinne pere ütles et "kohe näha, et põhjast pärit". :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Nii tore, aitäh Sulle! :)
   Hehee, ikka eestlasele kohaselt tuleb igasugusest päikesest viimast võtta, jumal teab, millal jälle saab. :D

   Kustuta