neljapäev, 6. aprill 2017

VLOG 11: sõbrad siin & Brasov

Siit tuleb minu kõige lühem vlogikene! Ei ole imestada midagi, et ta nii pisuke on kui enamuse ajast ma isegi kaamerat kaasas tassida ei viitsinud. Kui käekott on väike ja valima pead kahe paari päikeseprillide ja vlogikaamera vahel, siis ilusate ilmade korral said valituks kaks paari päikeseprille. Prioriteedid, onju.
Lisaks avastasin ma, et nendest üksikutest kordadest kui ma ikkagi filmisin, olin ma pool aega lihtsalt häbitult oma klevaaži sisse suuminud. Väga slutty minust.

Kindlalt vajuta hammasratta alt 720p!
Järgmise vlogi kohta oskan ette öelda näiteks seda, et võite näha kerget ülevaadet kuidas mina käsipagasisse võimalikult palju asju mahutan ja muud taolist. Täitsa õigesti arvasite - tulen Eestimaale :) vaja favoriidiks olev pulmakoht üle vaadata, mune koksida ja muud kodumaist teha. Ning jah, otseloomulikult võtan ma ka vlogikaamera kaasa. Veits olen isegi põnevil sellest, sest täitsa Eestimaist vlogi mul ju veel polegi. Yay!

2 kommentaari:

  1. Like, like, like! Kodusmaistele vlogidele noh :)

    VastaKustuta