kolmapäev, 26. aprill 2017

VLOG 13: Eestis: esimene nädal

Olin eile ikka täiega produktiivne ja saingi esimese Eestis oldud nädala vlogimaterjali kokku pandud. Juhhei! Produktiivne olin ma muidugi vaid neis asjus, mida arvuti taga teha annab, sest kohver maigutab mul endiselt magamistoas lõugu ja ootab millal ma ta lahti pakin. Teen seda täna, annan auka!
Täiesti random jutt siia vahele, aga tegin täna üle pika aja hommkusöögiks putru ja lisasin sinna sisse Eestist kaasa toodud spirulinapulbrit. Mul vahel käivad mingid klõpsud peas ära kui ma otsustan, et oleks vaja oma kerre mingeid kasulikke aineid panna. Nagu näha siis käis see klõps jälle ära :) 
Kuigi ma enne spirulina kasulikkusest lugesin ei viinud ma nagu hästi kokku, et tegelikult on spirulina vetikapulber. Lühidalt öeldes on ta mürkroheline ja lõhnab nagu good old sopane rand südasuvel. Käsi kohe mitte ei kiskunud seda oma mõnusale hommikupudrule lisama, aga kurat, kui ta juba ostetud on, siis proovisin ikka ära! Ei olnud tegelt hullu midagi, õige pisut oli sellist "meremaitset" tunda, aga ei midagi sellist, mis kõõksu üles tõmbaks. :D
Kes spirulina kasulikkusest veidi rohkem teada tahab, saab seda ise guugeldada, artikleid on selle kohta tohutult!
Nüüd aga vlogi juurde tagasi. Ma hästi nagu siia ühte ümberjutustust kirjutada ei tahagi, sest kõike saab minu esimesest kodumaa vlogist ise vaadata. Ja kes vaadata ei taha, siis ütlen lühidalt, et esimene nädal Eestis läheb mul alati kiirelt ja nende asjadega tegeledes, mis esmalt korda tuleb ajada. Vlogi lõpp jääbki laupäeva öösse, sest nagu ma juba varem kirjutasin, siis pühapäeval minust elulooma ei olnud. Kui ikka päeval kella ühest järgmisel hommikul seitsmeni magad, saad üsna selgelt aru, et 27-aastane olemine ei ole teps mitte sama, mis 18-aastane olemine :) 
Teise osa vlogist panen ma üles selle nädala lõpuks ja niimoodi olengi oma iganädalaste videotega jälle ree peal. Bliss!


 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar