pühapäev, 30. aprill 2017

VLOG 14: Eestis: teine nädal

Kuna ma eelmise postituse lõpus suure suuga lubasin selle nädala lõpus ka teise poole Eestis oldud aja vlogist üles panna, siis lükkasin ma just õhtusöögi ahju, lõin jalaga ahjuukse kinni ja kablutasin kiirelt köögist siia, et vlog üles laadida ja postitus kirja panna. Jõudsime paar tundi tagasi oma minicationilt (mini+vacation, hihii) tagasi ning oleme puhanud, rõõmsad ja peamine - rahul, et kodus tagasi :) olime kolm päeva mereäärses Constanta linnas kus nautisime päikest, merd ja kõike muud head. Aga tegelikult ei taha ma sellest üldse pikemalt käesolevas postituses kirjutada! Iga asi omal ajal ikka, ehket sellest kirjutan juba järgmisel korral.
Seekordne vlog tundub minu enda arvates hääästi igav, sest kord räägin ma autos, siis kodus, siis jälle autos.. ja no saate aru küll. Loodetavasti annate andeks, sest boonusena saate kohe mitu minutit jutti kuulata kuidas ma oma ühe mehe bändiga carpool karaoket teen. Et siis, olete hoiatatud! :D
Lihtsalt random tähelepanekuna pean ütlema, et mulle tundub videoblogi pidamine viimasel ajal kõvasti rohkem mokkamööda olevat kui kirjutamine. Mulle hirmsasti meeldib vlogimine ja videote töötlemine. Mulle tundub, et vlogides olen ma kuidagi rohkem mina ise, aga kirjutades hoian nagu veidi tagasi. Üldse mitte taotluslikult, aga ikka kipub kuidagi niimoodi minema.. ei teagi kohe, mida selles osas ette võtta. Kunagi ammu oli see kirjutamisevärk nagu palju lihtsam - lugejaid oli vähem ja siis ma nagu ei mõelnud, mida üks või teine arvamuse avaldamine kaasa toob. Nüüd on teid siin aga hoopistükkis rohkem (mille üle on mul vaid suur rõõm!) ja ma tahaksin teile ka põnevat sisu luua, aga millegipärast on enda mõtete avaldamine mulle hirmus raskeks läinud. Peab vist lihtsalt rohkem kirjutama, et see loomulikumalt tulema hakkaks :)
Aga ilma pikema jututa - teine nädal Eestis (hammasratta alt ikka 720p ja voilaa - hoopistükkis parem kvaliteet):
 

4 kommentaari:

 1. Taukar on hea poiss ikka ;) selle plaadiga on ikka korralikult lauldud, isegi mina onju! Myhi'tis on siiamaani naljakas :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Järgmise carpool karaoke teeme juba koos, haha. :D

   Kustuta
 2. Anonüümne3/5/17

  Hahahah, see myhitsi jutt oli parim. :D Muidu ka väga vahva vlog, isegi kui enamus oli niisama jutustamine. Paljude teiste vlogijate puhul ma oleks juba ammu kinni pannud, aga sa räägid kuidagi alati nii huvitavalt ja mõnusalt, et jääb kuulama.

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Jah, ma ise käitun tihti samamoodi, et kui kellegi vlog ikka puhas lobisemine on siis ma kipun seda edasi kerima.
   Aitäh Sulle, püüan ka edaspidi huvitavat sisu toota! :)

   Kustuta