teisipäev, 23. mai 2017

Lühikeste pükste lõputu dilemma

Esimest korda oma üüberpika (not really) vlogijakarjääri juures pean ma ütlema, et selle nädala alguses ei olegi mul uut videopostitust üles panna. Ma lihtsalt ei filminud eelmisel nädalal peaaegu mitte midagi. Käisime küll kinos ja ühes ägedas burgerirestos ja hängisime niisama, aga kaamerat ma kaasa ei võtnud. Mingi laiskus on sees. 
Need viimased nädalad enne hooaja lõppu venivad nagu härjaila ja ma tunnen, et tahan juba vaheldust ja roadtrippi Eestisse. Teisest küljest on jälle siuke tunne, et mida ma vigisen, elu on ilus ja ilmad soojad! Oeh, ei oska nagu endaga midagi peale hakata. 

Vaatasin just eile OITNB'i neljanda hooaja viimase osa ära. Ja kujutate ette, olen sellest sarjast nii sees, et isegi tihkusin natuke enda kodu privaatsuses nutta. No oli kurb. Ja samas ülipõnev. Ei tea, kas julgen üldse järgmist hooaega ette võtta, sest siis on see vaja ju ühe ropsuga alla kugistada ja absoluutselt kogu muu elu jääb tahaplaanile. Kujutan juba seda bingewatchimist ette - istun siin elutoas, kardinad ees, ise valge nagu kartuliidu ja silmad punnis peas. Sexy.

Otsisin endale ükspäev suveks lühikesi pükse. Nagu selliseid ägedaid, you feel me? Natuke tahaks nagu selliseid lühikesi viikareid, mida kingadega kanda, aga samas tahaks selliseid rebeleid, mida tennistega kanda. Leidsin mõlemast variandist paari ka, ikka Zarast. Esimesed, viikarid, olid poes olemas, aga minu suurust polnud. Näed, SELLISED püksid on. Pidin siis suurus väiksemat proovima ja ausalt, ei olnud ilus. :D valge õhuke riie on ikka suht risky business. Isegi valge pesu paistis läbi ja good old tselluliiditeemasse ei hakka siinkohal üldse laskuma. Suuremat suurust aga ei ole ei Bukarestis ega Tallinnas enam üldsegi alles. Teine paar on vot SELLINE. Neid ma siin poodides näinud ei ole, aga minuarust on need täiega ilusad. Veidi nagu vajan neid oma ellu või nii. :D oma peas olen juba outfiti kokku pannud, aga teada värk - kujutlus ja reaalsus ei pruugi alati ühtida. Loodan, et leian nad kusagilt üles ja siis saab asjasse selgust, kas on okei või näen neis välja nagu tunamullune kappi seisma jäänud kartul.

Nüüd aga vean oma kere vannituppa ja teen natuke nägu pähe, et Martiniga veidi linnapeal asju ajada. Ahjaa, Martinist rääkides, vaadake millise nuhtluse ta meile eile koju tõi:

Kohutav inimene! Peale selle, et ma seda eile õhtusöögiks sõin, maiustasin ma selle kallal ka juba peale tänast hommikusööki! #grownup
 

8 kommentaari:

 1. Anonüümne23/5/17

  Ma üldiselt sakin täiega adultimises, aga see on küll tore, et igasuguste süümekateta saab hommikusööki õhtusöögiks süüa, hommikusöögiks süüa jäätist ning mõnel päeval ainult kummikommidest toituda :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. See osa on täiskasvanuks olemise juures tore tõesti! Arvete maksmine ja muud asjad mulle nii väga ei meeldi. :D

   Kustuta
 2. Need litritega püksid on niiiii ilusad. Kahju kohe, et mulle kõrge pihaga püksid nii ei sobi :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. No kes ütles? :D kindlasti sobivad!

   Kustuta
 3. See jäätis on parim!!! Ma hullusin siin ükspäev, kui leidsin Häagen Dazsi sooduka, kapp on macadamia nut ja salted caramel jäätist täis nüüd. Mõnikord on tõesti hea täiskasvanu olla. :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Kusjuures, see oli mu esimene B&J jäätis ever. :D ma olen ikka nii ajast maha jäänud!

   Kustuta
 4. Hahha, kartuliidu :D :D

  Aga jaa, neljanda hooaja lõpp võiks mind isegi praegu veel nutma ajada, kui ma sellele mõtlema hakkan :( Olgugi et vaatasin seda pea-aegu aasta tagasi...

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Minuarust on selline väljend olemas.. ei ole? Isver, ma ei tea, äkki jälle arvan, et on olemas, aga olen hoopis ise välja mõelnud. :D

   Kurb oli see tõesti :(

   Kustuta