reede, 13. oktoober 2017

Saapad ja valikud

Kujutate ette kui ebaoriginaalne ma praegu oleks, kui ma selle postituse pealkirjaks paneks "13 ja reede" või midagi taolist? :D lihtsalt fyi, kirjutamise juures ON kõige raskem sobiva pealkirja leidmine. Vähemalt minu jaoks.
Ma olen seda kindlasti varem maininud ka, aga tegelikult olen ma väga ebausklik inimene. Ei suuda ma nii, et peale millegi halva välja ütlemist ma üle õla ei sülitaks või näiteks 13. kuupäev ja reede mind tavalisest ettevaatlikumaks ei teeks. Mulle lihtsalt annab see tohutu meelerahu kui ma mõne ebausuga seotud märgi nägemisel "omad rituaalid" ära teen. :D call me cuckoo!
Täna on mul täitsa vaba päev ja mida muud vaba päeva hommikul ikka teha kui kell seitse ärgata? Ma kuidagi tunnen, et viimasel ajal on kaheksa unetundi see maksimum, mis ma lamada suudan. Mitte, et ma kunagi mingi meeletu magaja oleks olnud, aga hetkel on energiat kuidagi palju rohkem. Täna hommikul oli tegelikult hoopis nii, et Martin jõudis koju kell pool seitse ja ju see tegi mind nii rõõmsaks, et uni oligi läinud. :D nagu ma viimases postituses ütlesin, siis oli tal kaugel-kaugel mäng ja peale terve öö kestnud sõitu ta alles varavalges koju saabuski. Vähemalt polnud see sõit niisama ette võetud, sest eileõhtune mäng lõppes võiduga :)
Kuna ta nüüd samuti puhkust vajab, pean ma ennast terve hommikupooliku ise lõbustama. Õnneks pole see raske, sest ka mina olen viimased päevad tööl olnud ja sellist "oma" aega pole mul väga olnudki. Tegelikult peaksin ma korra linnas käima, sest tellisin endale Zarast ühe asja ning täna hommikul tuli teade, et see on kohale jõudnud. Ehk viitsib peika minuga pärast koos sellele järgi minna ja nii pääsen ma vähemalt korra nädalas metrooga ringi kablutamisest. Ärge saage valesti aru - ma endiselt arvan, et metrooga ringi liikumine on suurlinnas parim variant, aga peale eilset metrooga kojutulekut on küll nii, et ma vajan sellest pausi. :D nimelt oli õhtul rong nii täis, et kõigi inimeste vahele litsutuna ei saanud ma isegi kätt taskust välja võtta. Kujutate ette jah, ma olin lihtsalt nagu tikk toosis! Natuke oli naljakas, aga natuke oli ebameeldiv ka. I need my space, onju.
Kui ma kergelt juba sinna šopinguteemale kaldusin, siis näitan teile kaht saapapaari, millele ma silma peale olen pannud. Varsti enam paljalt tennisega läbi ei aja ja sellekspuhkus vaatan ma endale selliseid mugavaid saapaid, mida jaheda ilmaga kanda saaks. Ainuke häda on, et ma ei tea kumb paar mulle rohkem meeldib.. öelge siis sõna sekka, eks!

Kas need:
Või need:
Mulle endale vist sümpatiseerib teine paar pisut enam. Aga samas ma ei tea ka.. aaaahh! Valikud-valikud. 

Löön nüüd selle postituse lukku ja hakkan hoopis pesu pesema, sest muidu võtab see pesukorvi sisu varsti ise jalad alla ja põgeneb siit korterist. Ja seda juba juhtuda ei saa lasta. 

Teile soovin aga hiiglama mõnusat reedet, pange küünlad põlema ja nautige sügist!
 

7 kommentaari:

 1. Need teised on hästi ägedad! :)

  Aga ma kasutaks juhust ja uuriks natuke maad.. Me tuleme peikaga 26 dets Rumeeniasse väikesele tripile ja ma tahaks uurida - millsed üleriided ja jalatsid me kaasa peaks haarama? :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. 26. detsembril on siin külm. Ennustan, et lund ehk veel pole (eelmisel aastal tuli esimene lumi jaanuaris), aga soojad riided kindlasti kaasa! Külastage kindlasti jõuluturgu, istuge vanalinna kohvikutes ja jooge hõõgveini (vin fiert) :) ning magustoiduks tellige papanase!

   Kustuta
 2. Anonüümne14/10/17

  Esimene variant :)

  VastaKustuta
 3. Mulle meeldivad esimesed rohkem, aga ju sellepärast, et ma pole suur leopardimustri fänn. Kui oleks, siis vist valiks hoopis teised. :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Ma ka nagu massive fan pole, aga veits ikka meeldib. :D

   Kustuta
 4. Anonüümne23/10/17

  Tahtsin lihtsalt öelda, et võtsin kätte ja lugesin Su blogi algusest peale läbi :). Väga lahedalt kirjutad ja väga huvitav on lugeda hoopis teistsugusest elust minu jaoks üsna tundmatus (mitte, et ma ei teaks, kus Rumeenia asub, aga pole siiani lihtsalt sealse elu-oluga kokku puutunud) riigi.
  Tervitustega,
  H.

  VastaKustuta