laupäev, 4. november 2017

Eestist tagasi (ja palju pilte)

Ega see vist polekski ju mina kui ma ei alustaks postitust selle vana jutuga, et aeg on vahepeal kuidagi jube kiirelt läinud.. aga on! Ma olen juba hirmul, et järgmine kord kui hommikul silma lahti löön on jõulud käes. Või põmaki - mu pulmad! Või mu esimese lapse sünd.. võin seda nimekirja siin lõpmatuseni jätkata.
Esmaspäeva öösel jõudsime Eestist tagasi Bukaresti. Peab eraldi ära märkima, et peale ligi kolmeaastast pausi saime me Martiniga koos lennata. Nii imelik onju, ise lendame vähemalt neli korda aastas edasi-tagasi, aga ühele lennule ennast sebida ei õnnestu. 
Ja Eestis oli hästi tore nagu ikka :) Martinil oli kaks koondisemängu, millest üks läks väga hästi ja teine oleks võinud minna paremini ehket kodus võit ja võõrsil kaotus. 
Eestis mängu vaadata on ikka niii teistmoodi kui seda teha siin, Bukarestis. Oma riigi toetus on täiega äge! Ja publik oli lihtsalt amazing (siinkohal ka väike patsutus endale õlale. :D). 
Pidasime ära paar sünnipäeva, millest üks algas üldsegi Exit Roomis. Korraldasime mitu istumist ja saime sõpradega aega veeta. Käisin maal ja sain oma tüdrukutega kokku. Külastasime oma pulmakohta ja ajasime asju. Ja muidugi sõime-sõime-sõime. Ausalt, kodus olles ei olnud vist mitte minutitki sellist aega kui mul oleks kõht tühi olnud! 
Vaatasin telefonist pilte ja tundub, et juba enne Eestisse minekut ei jaganud ma siin suurt midagi. Selle vea saab kohe parandatud, sest puistan siia mitmeid pilte, mis on tehtud enne kojuminekut ja sealoleku ajal samuti.
Carbs!
.. sellised väikesed asjad noh!
Enne Eestisse minekut sain veel ilma jakita välja minna. Enam ei saa, nüüd on siin ka külm.


Me pääsesime!
Läksin peikale trenni vastu.
Martin peale mängu (näost näha, et see oli see kaotusega lõppenud mäng).
Naistekas ehk dressipüksid, vein ja näomask. Ja käsipall ofc!
Peale mängu - nägudest näha, et võiduga lõppenud mäng :)
Täna olen juba mitu tundi üksindust nautida saanud, sest Martin sõitis ära mängule. Ja ausalt, peale töötamist ja reisimist pole mul üksiolemise vastu mitte kõige vähematki! Olen hoolega arvuti taga istunud ja guugeldanud, nimekirju teinud ja päringuid saatnud, et paljudes asjades selgust saada. Jep, arvate õigesti, ikka pulmateemal. Ühest küljest tunnen ma, et appii, seda kõike on nii palju, aga teisalt olen ma jube enesekindel, sest sitta kah, kõik on teostatav. Lõhestunud isiksus vist. :D
Nüüd aga üks kuum vann ja iluprotseduurid, hiljem jätkan arvuti taga istumist ning veelgi hiljem hakkan kooki küpsetama. Ideaalne laupäev!


Ps. Ehk oskate jagada soovitusi tordimeistrite osas?  
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar