reede, 20. aprill 2018

Reedene loba

Ma ei saa aru, mis mul viga on! Eile ärkasin kell kuus, täna ärkasin kell pool seitse. No kamoon! Vabad hommikud, saaks ju magada ja puha, aga vot ei oska. Positiivse poole pealt oli mul eile kella kaheteistkümneks juba jalatsikapp korda tehtud, aknad pestud, poes käidud, köök koristatud ja muud väiksemad toimetused tehtud. 
Lõunal läksin veel paariks tunniks tööle ja õhtul vaatasin Martini mängu. Tema tiim oli niii tubli! Nad on nüüd kenasti poolfinaalides kirjas ja kurat, parem oleks, et meistritiitel sellel hooajal ära tuleks!
Täna ärkasin ma esimese hooga sellepeale, et õues oli nii kõva vihm ja äike. Selle aasta esimene kusjuures. Martinit ka polnud ja siis ma lihtsalt rullisin seal voodis tükk aega. Lõpuks panin mingi suvaka meigivideo tööle ja jäin selle saatel uuesti magama. Ma ei tea miks, aga igasugused videod on minujaoks nii uinutava toimega. :D

Muul teemal jätkates.. Ma ei ole viimased paar kuud enam üldse blogisid lugenud. Tõele au andes pole ma üldse midagi lugenud. Peale oma pulmanimekirjade ja meilide muidugi. Aga mulle tundub, et ega seal blogimaailmas midagi plahvatuslikku juhtunud ei ole ka. Paeluvad mind ikka sarnased pealkirjad ja eemaletõukavad on ikka samad persoonid. Kustuta või Bloglovini äpp ära, mis ta seal ikka tühja ruumi võtab :)

Praegu ootan Martinit koju, kes varsti Bukarestis maanduma peaks. Hiljem läheme oma abielusõrmustele järgi ja toome auto teenindusest ära. Vahepeal pean veel paaris poes käima, sest mõnda asja on vaja osta. Näiteks on mul vaja osta ühed uued kanatissid. :D ma arvan, et paljud teavad mida selle nime all kutsutakse, aga kes veel ei tea, siis jutt on sellisest rinnahoidjast millel pole ei paelu ega seljatagust kinnitust (näevad välja nagu kaks kanafileed - inglise keeles "chicken breast"). Martinile olen ma sellel alal juba sellist koolitust teinud, et kui vahel kleidiproovi minema hakkan, siis ta ikka uurib, kas mul kanatissid on ikka kaasas :) classy!

Homme läheme sõpradega tänavatoidu- ja veinifestivalile. Võtame teki ja mängud kaasa, sööme ja tsillime pargis. Kõlab nagu ideaalne laupäev onju. Ootused on igatahes kõrged.
Eelmisel nädalavahetusel sõbrantsiga kokteilil. Mõnusad soojad õhtud on siin!

1 kommentaar: