laupäev, 26. jaanuar 2019

Nädalavahetuse tag ehk mõned küsimused-vastused

Teine kodune haigusepäev ja ma piinan seda blogi siin niimoodi, et teen lausa uue postituse! Nägin ühes väljamaa blogis selliseid küsimusi-vastuseid ja mõtlesin, et vastan neile ise ka. Sest noh, nagu te aru saate siis tunnen ma veidi igavust ja piisavalt laisk olen ma ka, et mitte midagi muud asjalikku teha, hehe.

Mis sul täna seljas on?
Samad koduriided, mis alati - Martinilt pihta pandud Supermani pusa, augulised retuusid ja mu uued lemmikud sussid. Ammu olen mõelnud, et mul võiks mingi mõnus kodudresside komplekt olla, aga samas.. elulise tähtsusega ei ole. Pealegi andsin ma endale lubaduse, et enne uuesti Eestisse minekut ma endale ühtegi uut riideeset ei osta. Kapp on riideid täis ja midagi mul vaja ka ei ole. Ma isegi ei ole ennast ahvatlema hakanud ega kusagil lemmikbrändide lehtedel nillimas käinud. I can do it!
Mida sa täna kuulad?
Taustaks käib telekast tulev Rules of Engagement ja usun, et telekamula mul ka tänase päeva ainsaks "kuulamiseks" jääb. Aga, et mingi huvitavam vastus anda, siis sellel nädalal olen ma kuulanud mitmeid kordi ühte vana laulu: Sean Kingston - Take You There. Mäletate veel sellist lugu? Suvevaibid :)
Tänane meeleolu?
Kas võib öelda, et meeleolu on hall? Õues on vihm ja tuul, toas on külmetus. Nina on kinni ja pea on veidi paks. Vähemalt on kodus mõnus ja kossu olla.
Plaanid käesolevaks nädalavahetuseks?
Olla kodus. :D ja ennast ravida, et uuel nädalal taas vormis olla. Hakkasime eile uut sarja vaatama milleks on Peaky Blinders. Peale esimest osa ei ole veel sotti saanud, kas meeldib või mitte. Natuke koristamist tuleb teha ja üks korvitäis musta pesu ootab ka. Siis pean ma veel uue nädala menüü paika panema ja ehk julgen homme ennast Martiniga poodi ka kaasa pressida, et nädala toidukorv ära osta. Veidi vlogimaterjali on mul ka tehtud ja peaks ennast kokku võtma ja iMoviega monteerimist harjutama hakkama. 
Kõige toredam asi, mis sellel nädalal juhtus?
Käisin üle pika aja Martini mängu vaatamas ja kõiki tuttavaid näha oli tore. Sõpradega õhtusöögil käia oli samuti tore. Sain kahele väikesele inimesele sünnipäevakingi näol rõõmu teha ja see oli ka tore. 
Nädala mõte?
Ära alahinda gripilainet ja bakterite levikut - ühe nädala olen tagasi olnud ja juba tõbine. Tervist peab hoidma!
Postituse lõppu asjakohane pilt.

4 kommentaari:

 1. Kadri26/1/19

  Sa võiksid oma nädala menüüd jagada :)

  VastaKustuta
 2. Peaky Blinders sai kiirelt mu lemmikuks, kuigi kohati suht karm..ning Thomas Shelby'st sai lemmiktegelane.
  Kuidas teil nüüd arvamus, meeldib või ei?

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Vot sellega on nii, et polegi rohkem osasid kui seda esimest vaadanud. Ei ole kohe sellist tunnet, et tahaks teada, mis edasi saab.. aga ma siiski proovin kasvõi hambad ristis teise osa ära vaadata, äkki kisub põnevaks. :D

   Kustuta