esmaspäev, 18. märts 2019

Puhkuse algus!

Ma olen niii vihane praegu! Kirjutasin laupäevast alates postitust ja kui pool tundi tagasi seda avaldama hakkasin, otsustas see essupea siin minuga koostööd mitte teha ja kogu mu jutt läks jumal teab kuhu. Eiii!

Millest ma siis kirjutasin, hakkame aga memuaaridega peale:

- mul hakkas reedega puhkus. Vastupidiselt populaarsele arvamusele, et vabadel päevadel võib kaua magada, otsustas mu sisemine kell selle arvamuse vastu protesteerida ja ärkasin laupäevahommikul juba kell 7:10. Siiski on järgnevate päevadega progress toimunud, sest pühapäeval ärkasin ma juba 8:20 ja täna lausa 8:30. Kust ma seda nii minutipealt tean? No panin kirja muidugi. :D
- kuna Martin on "haiguslehel" oma silmajama tõttu ja ma puhkusel, siis passime kodus nagu kaks kägu - ajame mula suust välja ja teeme päevad läbi lolli nalja. Millega see lõppeb, ei tea. :D ju üks teise närvid ära sööb! Muidu on mõnus, teeme koos süüa, vaatame MKR-i uut hooaega ja erinevaid filme. Kas keegi muidu juba 2019. aasta hooaega vaatab ka või?
Puhkuuus!
- käisime laupäeval poodides. Otsustasime, et Eestisse minek juba paistab, et võib juba endale midagi lubada küll. Mäletate ikka, et meil oli see diil, et enne endale midagi uut selga-jalga ei osta kui kojuminek juba käes on? No vot, ligi kolm kuud pidasime kenasti vastu, aga nüüd vaatasime, et raha on liiga palju alles, peab natuke raiskama muidu muutume äkki koonriteks. :D Leppisime aasta alguses kokku ühes kindlas summas, mis me tahaks, et meil mai lõpuks olemas oleks, aga see eesmärk sai juba veebruari lõpuks täidetud.. ei teagi nüüd, kas kokkulepitud number oli liiga väike või me ei hinnanud oma tulusid-kulusid piisavalt hästi või me olemegi vahepeal räigelt koonerdanud? Igatahes ostis Martin endale laupäeval ülicooli TH pusa ja mina leidsin endale -60% allahinnatud pusakleidi. Saate aru jah, ma maksin mingi 15€ ainult selle eest? Eelmisel aastal otsisin täiega midagi taolist, aga ei leidnud. Lõin käega ja nüüd koperdasin täitsa juhuslikult sellise asja otsa! Pime kana ikka leiab tera küll! Olin juba valmis Tallinn Dollsist endale pusakleiti tellima (küll vähe krõbedama hinnaga kui 15€), sest nägin, et neil tulid täiega ilusad just müüki, aga näed, allahindlus astus enne vahele. :D Mu lemmik TD pusakleit on nähtav SIIT.
- laupäev meenutas mulle taaskord kui sigasuur on Bukarest. Sõitsime läbi selliste linnaosade, kus ma veel kordagi käinud pole. Ja ma olen siin linnas varsti juba neli aastat elanud! Näiteks sõitsime läbi juudi linnaosa, kus olid nii kitsad tänavad ja nii väikesed majad, aga sellegipoolest oli ka sel naabruskonnal oma võlu. Ja üks tore asi Bukaresti juures veel - meil on siin täna juba 27 kraadi :)
- olen täna stabiilselt magamistoas passinud. Hakkasin nimelt oma kevadkoristusega peale ja te ei kujuta ettegi kui palju asju ma ära viskasin. Kõik läks letti - alustades meigiasjade ja ehetega, lõpetades riietega. Meie tänava prügikastikassid saavad endale igatahes ühe korraliku makeoveri teha, hehee. 
- pean endale sellel nädalal Eestisse tuleku piletid ära ostma. Lisaks pean uurima, kas mu juuksuril veel mulle vaba aega pakkuda on, sest mul on niiii kange isu oma juuksed jupp maad lühemaks lõigata. No mingi kevade värk ikka, kohe kui päike välja tuleb, on vaja ennast timmima hakata!

Mõnusat nädala algust!Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar