esmaspäev, 29. aprill 2019

Klienditeenindusest, piinlikust Uberi-momendist ja tutikast alter egost

Jälle nädal läbi ja sammuke suvepuhkusele lähemal. Nagu näha, siis ma konkreetselt loen päevi, just nii nagu lubatud sai. :D
Sellel nädalal oli Martinil pea sama palju vaba aega kui mul ja tegelt jõudsime üsna palju näha ja asju teha. Neljapäeval käisin ma Martini mängul, aga kuna see kaotusega lõppes, siis sellel ma väga peatuda ei taha. Tüüpiline mina - ignon ebameeldivat ja kaotada ma ka ei oska. Ükspäev mängisime kahekesi Scrabble't ja ma kaotasin. Ülla-ülla! Asi on lihtsalt selles, et Martinit selles mängus võita on VÕIMATU. Ma nagu tean seda küll, aga samas tahan ma aja möödudes ikka uuesti mängida, sest äkki ma siiski võidan.. mida muidugi ei juhtu. Siis, nagu ka seekord, mossitan ma mitu tundi ja halvemal juhul viskan täheklotsid vastu seina (on juhtunud). Või loobin diivani alla (on ka juhtunud). Või hakkan nutma (isegi see on juhtunud).
Okei, teema juurde tagasi. Mängule minnes tegin endale veidi piinlikkust ikka ka! Ootasin Uberit ja kui auto ette sõitis ei leidnud ma ukselinki üles (auto oli Seat Leon, see kus tagaukse link on akna juures). Lihtsalt jõllitasin mitukümmend sekundit (mis tol hetkel tundusid tundidena) autot ja no ei olnud! Lõpuks juht halastas ja suunas. Kurat, kes see paneb ukselingi akna külge? :D Mingi vastik libe juht oli ka, tahtis mu kohta umbes kõike teada. Edaspidi istun ainult vana hea Rumeenia omatoodangu Dacia istmele, seal on vähemalt kõik omas kohas. :D
Siis me käisime veel ühel päeval Ikeas ja ostsime oma Eesti koju igasuguseid vajalikke asju, aga samas ei midagi põnevat. Ahjaa, kirjutasin ju, et käisin talvel makroonikoolitusel. Nüüd on mul pea kogu makrooniteoks vajalik varustus olemas, sest Ikeast saingi suurema osa kätte. Aa, sellega seoses meenus veel üks nali. Tellisin endale Alist ahjutermomeetrid, aga tellisin need oma ema aadressile. Emps ükspäev kirjutas, et pakiteade tuli.. Jaan Johansoni nimele. :D ta tõi paki ära ja seal peal oli siiski minu nimi. Et ma ei teagi.. nüüdsest mu alter ego või miskit.
Kuna siin praegu lihavõttepühad on, siis kaasnevad nendega ka allahindlused. Mõtlesin, et paras aeg endale klassikalised Vans slip on-id ära osta. Käisime eile Martiniga poes ja oi jummel kui palju inimesi seal oli! Jalatsipoes käis siuke tunglemine, et megaraske oli üldse löögile saada. Proovisin klassikalised Vansid ära, aga jäin mõtlema, et äkki ma tahaks hoopis platvormi-stiilis ketse.. kuna seal nii palju inimesi oli, mõtlesime, et teeme ülejäänud keskusele tiiru peale ja tuleme hiljem tagasi. Jalutasime tunnikese ringi ja kui tagasi läksime, et ost ära teha oli keegi juba ette jõudnud ja mu jalatseid polnudki enam alles. Oii kui kuri ma olin! Mul ei ole vist kunagi nii, et lihtsalt lähen ja ostan, alati pean ma oma soovitud asju kusagilt maa alt taga ajama. 
Poes oli veits inetu olukord ka kui üks klient lihtsalt müüja peale karjus, kuna hindadega oli mingi arusaamatus. Seal väikses poes oli reaalselt kaos (isegi üks kingariiul kukkus kokku), kolm klienditeenindajat ja umbes kolmkümmend klienti. Teenindajad proovisid kõigiga tegeleda ja konkreetselt jooksid ringi. Ma üldse ei talu kui mõni klient teenindava inimesega halvasti ja üleolevalt käitub. Lihtsalt vastik ja nõme.
Mukipoes käisin ikka ka ära. MAC-st ostsin ma endale oma elu esimese selle brändi toote, Fix+ sprei. Need MAC-i tüdrukud on alati nii enesekindlad ja natuke hirmutavad, et ma kunagi ei julge sinna poodi "niisama" vaatama minna, sest raudselt tuleks ma sealt mingi mitusada eurot vaesemana välja. Nad ütleks, et näe ostad selle ja ma ostaks ka, ei mingit kobinat ei tuleks vastu. :D
Ja ükspäev oli meil hoopiski toidukooma päev. Hommikuks pannkoogid, lõunaks jäätis ja õhtuks pitsa. :D ei oskagi seda rohkem kuidagi kommenteerida! Eile tegin ma kooki, vot SELLE retsepti järgi. Täitsa hea sai, teen arvatavasti teinekordki.
Kookoskreemikook lihavõttepühadeks.

Möödunud nädala piinlikud ja vähem piinlikud lood kirja pandud, nüüd tuleb hakata uusi lugusid tegema. Selleks nädalaks konkreetseid plaane polegi, natuke tööd, natuke mängudel käimist ja natuke kõike muud argipäevast ka. 

Ilusat nädala algust!

2 kommentaari:

 1. Anonüümne1/5/19

  Oo, see kook tundub nii hea!
  Kas vloge ka tuleb millalgi? :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. See oligi väga hea - kreemine, pehme.. mmm!
   No mul on igasuguseid klippe filmitud, aga sellest vlogi kokku panek tundub suht mission impossible. :D palun abi, mul pole üldse järjepidavust! :D

   Kustuta