pühapäev, 5. mai 2019

Blogiauhinnad ja lemmikud

Vaatasin, et käesoleva nädala kuumim teema on kahtlemata blogiauhindade teema. Kes kelle poolt hääletas, kuidas hääletas, kes ennast reklaamis ja kes ennast ei reklaami ja mis kõik veel. For real ma natuke imestan kuidas ühest üritusest saab nii palju erinevaid teemasid tekkida. :D sama palju kära kui parlamendivalimiste ümber! Ma tõesti ei usu, et blogimaailm vajab lisaks kõigile arvamusavaldustele veel ka minu arvamust, aga oma blogi võlu just see ongi, et võid kirjutada mida aga tahad ja millal tahad. Mina tahan just praegu :)

Ma tunnen, et minust läheb blogiauhindade asi igal aastal kuidagi mööda. Ma ei ütle, et see mind külmaks jätab - oh ei, ise hääletan meelsasti ja tulemused vaatan ka üle. Fotogalerii lappan läbi ja ürituseteemalised postitused loen ka diagonaalis läbi. Aga ise ma ühelgi aastal konkureeriva blogina osalenud ei ole ja ei tea kas seda kunagi teen ka. Osaleda tahaksin ma ainult üritusel endal, sest enese üleslöömine ja mõnusate inimestega suhtlemine on täiega minu teema. :D kahjuks on aga suvekuud (eriti juuni) minujaoks alati nii tihedad, et kõik nädalavahetused on juba ammuilma kinni. 
See selleks! Ma küll nii tubli polnud, et kõigis kategooriates hääle andnud oleks ja mingeid suvaklikke ma sinna kastikestesse ka teha ei tahtnud. Andsin hääle neile, keda ma pikalt jälginud olen või kes mulle näiteks läbi @eestiblogijad Instagrami huvitavad-sümpaatsed tundusid ning keda ma nüüd jälgima olen hakanud (ps! kolmapäeval, 8.05, võtan mina @eestiblogijad Instagrami üle. Kas pole tore!?).

Aasta uustulnuka tiitli annaksin ma blogile nimega paksuke.ee. Valik oli lihtne - "uustulnukas" tähendab minujaoks midagi/kedagi uut, kellest teemaga kursis olevad inimesed kuulnud on ja kes ongi uue tulijana piisavalt laineid löönud, et inimestele meelde jääda. Easy like Sunday morning!

Arvamusblogide kategooriast sai minu hääle estonianwithabackpack.com. Varasematel aastatel on mu hääl tema ja Ebapärlikarbi vahel jagamisele läinud, aga kuna Ebapärlikarpi sellel aastal valikus ei olnud, oli hääle andmine lihtne. Ma ei nõustu küll Eveliisiga alati sada prossa, kuid imetlen inimesi kellel on oskus oma arvamust suurepäraselt sõnadesse panna ja seda arvamust ka põhjendada. Nagu Cardi B laulab, siis backin' it uppp!

Elulised blogid (vähem kui 5k lugejat kuus) nimekiri oli nii pikk, et võttis silme eest kirjuks. Juudas! Kuulnud olin ma enamvähem pooltest ja oma hääle andsin ma Suhkruprintsessile, kellest ma justnimelt @eestiblogijad konto kaudu esmakordselt kuulsin. Nii särav ja positiivne inimene, just selliseid ongi rohkem maailmale vaja. Ole lahke ja võta mu hääl! :)

Elulised blogid, millel rohkem kui 5k lugejat kuus, oli juba tuttavamate nimedega. Ainult viimast blogi ma antud kategooriast ei jälgi. Minu hääl läks Liisale, sest minuarust on ta üks kickass naine - tark, ilus, selline cool mom.. lisaks näen ma temas ja iseendas nii palju sarnast ning kui juba samastuda kerge on, siis läheb ka hääle andmine kergelt.

Reisiblogide (elu välismaal) kategoorias oli minu jaoks vaid üks valik - Anu. Olen kunagi ta blogi otsast lõpuni läbi lugenud nagu raamatu ja peab ütlema, et sellist asja on juhtunud veel vaid ainult kahe teise blogiga. Nii imelik, et sealt nimekirjast ma ainult Anu blogi teadsingi! Ometi on just see kategooria see, kuhu ma ka ise kuuluksin kui ma blogiauhindade jagamisel osaleksin. :D 

Kasulike blogide alt andsin ma oma hääle blogile onceuponatime112.wordpress.com. See blogi on minujaoks nii põnev, aga samas nii.. päris. Asjad ja olukorrad, mis seal jutuks tulevad teevad mind tihti kurvaks, aga samas panevad mõtlema probleemide peale, mida on meie armsas Eestis rohkem kui ette kujutada tahaks. Ah üks asi meenus veel - vot see blogi peaks kuuluma eluliste blogide alla, sest kui seal ei ole "päris elu", siis ma ei tea kus on.

Kokandus-terviseblogide alt sai minu hääle thymeout.ee. Nagu mida retsepte!? Ja millised pildid! Yes, please! Lisaks meeldib mulle väga selle blogi üldmulje ja kujundus.

Noorteblogide kategoorias on minu silmis võitja jlfitfood.blogspot.com. Hästi sümpaatne noor inimene, kes ajab oma asja. Nii tubli! Pealekasvu peab ikka olema ning kiitma peab neid, kellel on järjepidavust selle "oma asja" ajamiseks. Minul sellises eas olid küll kõik muud asjad tähtsamad! 

Mmmuah ja palju edu, mu lemmikud! (Odessa, suvi 2018)Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar