neljapäev, 5. september 2019

Kontsad ja ketsid

Kui ma augusti lõpus EB Instagramikontol takeoverit tegin siis küsisin ma teie käest, et kumba te väljaminnes (no kui ikka max hea välja tahate näha) kannate - kõrget või madalat jalatsit? Vastuse protsendid tulid nii, et ülekaalukalt võitis madal jalats. Ma olin jumala üllatunud, sest ma ise panen 98% juhtudest (muidu oleks 100%, aga viimati FÖPPil käies tundsin kuidagi, et mu Vansi kets sobib paremini. Rikkus mu statistika ära nüüd :D) väljaminnes kontsad jalga! 
Kunagi e.m.a ehk enne Martini aega kandsin ma koguaja väljaminnes madalaid jalatseid. Kui me "sebima" (OMG, sebima :D) hakkasime, siis ta vist mainis, et talle meeldib kui naine kontsa kannab ja ju mul oli vaja oma aktsiat tõsta ning eks ma siis need kontsad endale jalga udjasingi. Kuradi mehed noh, poe nende pärast või nahast välja. :D Nüüd ma olen muidugi väga rahul, et ta tookord sellise kommentaari tegi, sest muidu ma paneks ehk tänase päevani täistallaga mööda linna ringi ja ei püsiks kontsa peal püstigi. Tegelt ma usun, et mu selles "väljaminnes kohustuslik konts" asjas on natuke süüdi ka Rumeeniamaa. Haruharva on juhus, et ma kedagi klubis madala jalatsiga näen! Kui ma muidugi praegu mõtlema hakkan, ei tule sellist juhust üldse meeldegi..
Aga oi kuidas ilusad kontsakingad mulle nüüd meeldivad :) esiteks on üldmulje kohe eriti hea - rüht on ilus, pikkust annab hea kontsaking juurde ja enesekindlust samuti. Hea paari kingadega on selline tunne, et kui vaja, astun kõik laiaks ja tagasi ei vaata. :D
Ma ei ütle, et kontsaking peab mingi sada meetrit kõrge olema. Kontsa kõrgus peab selline olema, et hea on olla ja, et sa nendega ikka käia ka oskad. Ei ole jubedamat vaatepilti kui ilus naine, aga selliste kapjadega, et kõnnakut on valus vaadata. 
Miks ma praegu kontsadest nii kauaks lobisema jäin, ma ei teagi. Tahtsin ju tegelt teile oma uusi Stan Smithi ketse näidata! Enne ma ütlesin, et väljaminnes panen peaaegu alati kontsad jalga. Tavapäeval asju ajades ei pane ma aga selle eest peaaegu mitte kunagi kontsasid jalga, sest ma olen hingelt täielik ketsiinimene. Mul on neid igasuguseid ja ma armastan iga viimast kui paari neist. Ja nüüd ongi mu kollektsioonis Stan Smithid ka olemas, roosa kannaga.
Mõtlesin, et selle asemel, et teile lihtsalt siia üks jalatsipilt panna, teen hoopis kolme erineva riietusega pildid, et te näeksite kui hästi need jalatsid sobivad nii kleitide kui ka pükstega. Riided valisin ka jalatsivärvi järgi, hehee.
Näete, mina kniksu tegemas.
Imelised poseerimisoskused, tõesõna! Kohe võiks Anttilasse kataloogimodelliks minna.
Mis arvate? Milline lemmik outfit on? Mu enda lemmik on see viimane vist, sest minujaoks on ta kõige kontrastsem, selline tütarlapselik kleidike ja ketsid. 
Kui te arvate, et mul on juba välja valitud, et milline mu järgmine ketsipaar olema saab, siis on teil otseloomulikult õigus. :D Ma üritan ennast muidugi ohjes hoida ja hetkel ühtegi jalatsit tellima ei hakka, aga oma soovinimekirja jätan ma selle paari alles. Kust need soovid muidu täide minna teavad, kui ma neid üles ei kirjuta onju!

4 kommentaari:

 1. Anonüümne5/9/19

  Mulle meeldib esimene :)
  Kust need püksid ostetud on? :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Aitäh!
   Püksid on ostetud sellisest poest nagu Pimkie, eelmisel kevadel.

   Kustuta
 2. Anonüümne5/9/19

  Keskmine riietus on lihtsalt mega!

  VastaKustuta