reede, 20. september 2019

Väike lobapostitus möödunud nädalast

Tere kaunist reedet! Uskuge või mitte, aga mul on hakanud natuke sügisvibe'd peale tulema. Eile õhtul panin lausa oma uue kampsuni selga, sest ilm läks nii jahedaks. Kuramus ei saa aru sellest asjast siin - päeval umbes kolmkümmend ja õhtul kuusteist. Täielik anomaalia. 😄
Käisime kolmapäeval ühes põgenemistoas ja armas taevas kui raske see oli! Kes see sellise välja mõtles, ma ei saa aru!? Teemaks oli "Kiired ja vihased" ja kui 60-minutit täis sai olime me oma mõistatustega umbes poole peale jõudnud. See oli lihtsalt nii raske, et vahepeal ma vist lihtsalt seisin silmad punnis peas keset tuba ja ei saanud mitte mõhkugi aru. Pärast muidugi vaatasin, et väljapääsemise protsent oli umbes 30. Rääkige, millised on olnud parimad või meeldejäävaimad põgenemistoad kus teie käinud olete? 
Mu silmarõõm. Ma olin vist eelmises elus vetsuhari, et selles elus karma midagi tagasi anda tahtis ja siukse snäki mulle saatis. 😄
Olen korduvalt rääkinud, et Bukaresti vanalinnas on mu kõige lemmikuim raamatupood. Hetkel on seal rippumas veel miski hiiglaslik maakera.
Ah jah, enne põgenemistuba käisime veel kohvil, jalutasime linnas ja jõudsime veel kiirele õhtusöögilegi. Sööma läksime ühte oma lemmikkohta linnas, Meze nimelisse kreeka restorani. Oleme seal käinud alates sellest ajast saati kui Bukaresti kolisime, aga viimasel ajal on seal kvaliteet nii alla käinud.. täitsa kahju. Tellisin ahjus küpsetatud fetajuustu kartulitega ja nägin midagi esmakordset - mu kartulitele oli peale raputatud kaneeli. Ega ma ei tea, äkki on see täiesti normaalne. Või siis läks midagi nihu. 😄 ära sõin ikka! Meenus kohe kuidas mu kunagise peika vanaema tegi kisselli ja lisas kogemata kaneeli asemel hunniku lihamaitseainet. Ei usu, et see enam kaubaks läks, aga vot ei mäleta ka. 😄
Ma ise ei mäletagi praegu, et mul kunagi midagi sellist ette tulnud oleks, et maitseained vahetusse oleks läinud või midagi. Aga taaskord - ei saa pead panti panna. Köögiteemadest rääkides, siis mõtlesin ma, et kuna mul järgmine nädal lebom on siis võiks ma teha ühe korraliku nädalamenüü-postituse. Ma ise nii retsilt armastan selliseid postitusi! Saate näha mida sööb üks kaheliikmeline pere, kus üks armastab palju juurikaid ja vahukoort ning teine.. no see teine sööb kõike, mida ette antakse. Lihtsalt suuremates kogustes. Sellega seoses meenus mulle mu viimaseaja lemmikmeme:
Haha, on ju naljakas! Ehk suudavad paljud suhtes olevad inimesed sellega samastuda.

Öösel saatsime Eestist tulla külnud sõbra lennujaama ja hommikul sõitis Martin samuti võõrsilmängule. Tagasi on ta küll juba homme öösel. Aga teate - minusugusele üksiolemise fännile on peale kõike ringijebimist ja suhtlemist need kaks päeva nagu taeva kingitus. Nii mõnus! Saab rahulikult koristada ja pesu pesta ja oma asjadega järjele. Hakkangi nüüd aga kusagilt pihta, et enne õhtut valmis saada.

Ilusat nädalavahetust! ☺️

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar