kolmapäev, 16. oktoober 2019

Kuidas ma endale kulme pähe maalin (videopostitus!)

Mul on praegu siuke tunne nagu ma avaldaks ma ei tea mis ülitähtsat informatsiooni. Niii kaua nuputasin, et kas ma ikka julgen selle video üles panna. Täielik tola ikka! 😄 Riigisaladusega siin just tegemist ei ole vaid filmisin hoopis väikese video sellest kuidas ma endale kulme pähe joonistan. Tegin lausa oma esimese voiceoveriga video ja puha. Veits uhke ka enda üle ikka. 😄
Ilma pikema peamurdmiseta võin ma öelda, et küsimus, mida minult kõige rohkem küsitakse (välimust puudutav) on just teemal kulmud. Kelle juures ma kulme tegemas käin? Kuidas ma neid teen? Milliseid tooteid kasutan? Kõik vastused saate loodetavasti videost kätte ning kui miski siiski arusaamatuks jäi, siis küsige ja ma luban ausalt vastata.
Spoilerdan ette ära, et videos on mu kulmud veidi tumedamad kui ma igapäevaselt eelistan, aga seda ainult sellepärast, et ma neid nii värskelt püsivärviga teinud olin. Eeemnn.. jah, ega ma muud ei oskagi juurde lisada kui head katsetamist!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar