laupäev, 30. november 2019

Mu must reede

Kui ilus hommik täna on! Eile jäin nii vara magama, et ei teadnud ma lume sadamisest midagi ja täna siis nii mõnus üllatus. Iga päev võiks selline ilm olla!
Rääkige, kas eilse musta reede raames midagi ostsite ka? Mingi emotsiooniost või midagi, mida pikalt tahtnud olite, aga ootasite allahindlust? Mina ostsin küll, aga emotsioonikaid ei teinud vaid ostsin neid asju, mis mul juba nimekirjas olemas olid. Mul on nimelt telefonimärkmetes üks selline nimekiri kuhu ma panen kirja need asjad, mis ma endale tahaks. Vahel ju kohe soovitud asja ei leia ja siis on hea kirja panna, sest äkki kunagi joppab ja leiad selle asja hiljem.
Call me crazy, aga mul on sõbranna pulmadeks nüüd igatahes outfit olemas. 😄 tal pole pulmakleitigi, aga vat mina ikka tean, mis selga panen! Pean vist mainima, et ta abiellub alles 2021.. ups! Tegelt on lugu nii, et mul oli telefoninimekirjas juba ammuaega üks pidulik crop top kirjas. Selline suht paljastav ja sulgedega ja no ikka selline, et mingile suvalisele peole seda selga ei pane, ikka mingisugusele erilisele üritusele. Mõni aeg tagasi nägin ma sellist ühes veebipoes, aga kuna ta veits kallis oli, siis mõtlesin kohe, et kui ta veel musta reede ajal olemas on, siis ostan ära. Ja kujutate ette - ma saingi viimase eksemplari, poole odavamalt ka veel! No ja nüüd ma siis ootangi neid 2021. aasta pulmi. 😄
Eile jõudsin umbes kella ühe ajal Ülemistele ja armas taevas kui palju inimesi seal oli. No siuke tunne, et absoluutselt kõik poed annavad asju tasuta ära või midagi. Viisteist minutit tiirutasin parklas ja lõpuks lõin käega. No ei olnud parkimiskohti! Läksin hoopis Sikupilli ja käisin toidupoes. Äraminnes mõtlesin, et vaatan igaksjuhuks ikka korraks veel Ülemistele ka, äkki veab ja saan siiski auto pargitud. Muidugi sain siis umbes ühe minutiga koha. Ega ma sealt tegelt midagi väga ei ostnudki, vaatasin niisama jõulukaupa ja ostsin koju punase laudlina. 
Õhtul kodus scrollisin veel veidi erinevaid pakkumisi ja tellisin Kukupesast ühe jõulukingituse ära. Ja siis ostsin veel Tõnis Niinemetsa stand-upile piletid, et abikaasa deidile viia. Need küll allahinnatud ei olnud, aga mis sellest. 
Seega ei saa ma öelda, et ma hulluks läinud oleks ja igasugust mõttetut kraami kokku kuhjasin. Paar jõulukingitust, üks asi koju ja üks asi iseendale. No ja see iseendale muretsetud asi on pigem nagu investeering tulevikuks või nii. 😄
Terve tänase hommiku olen lihtsalt laiselnud. Sõin kaua hommikust ja vaatasin mingisugust vana MKR-i osa, lakkisin küüsi ja lobisesin messengeris. Niii mõnuus! Mõne tunni pärast vaatame sõbranna juures Martini mängu, sest olenemata sellest, et ma füüsiliselt kohal olla ei saa, siis kaasa elan ikka. Hiljem juba läheme aga teisele sõbrannale külla, tellime süüa ja joome glögi. 

Mõnusat laupäeva! 
jah, kommid olid ka soodukaga!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar