teisipäev, 25. veebruar 2020

EV102 ja jalatsijuttu

Vabariigi pidustused möödas ja võib jälle eluga edasi minna. Ärritusin eile mingi sada korda, sest ei saanud ETV-d esimese korraga tööle. Etteruttavalt võib öelda, et ärritusin ma muidugi asjata, sest tegelt tuli lihtsalt üht teist linki proovida. Ma muidugi olin juba nii kettas, et nonii, nüüd ei saagi vastuvõttu vaadata ja kõik on tuksis ja hea, et kartulisalatit veel aknast alla ei visanud. Kuradi draamakuninganna. 😄
Vana hea laste sünnipäevalaua maius. 😄
Lubatud Marmara Sterlingu käevõrud. Lisaks retuusid. 😄
Kontsert oli mu arust kena ja vastuvõtt ka. Ilusad inimesed, ilusad kostüümid - mida veel tahta! Üks minu kõige lemmikumatest kleitidest oli näiteks see:
Via kroonika.delfi.ee / Tiit Blaat
Moeuudistega jätkates. Kuna ma hetkel mingisugust suurt kevadgarderoobi uuendust ette võtma ei hakka ja riideid väga ei osta, siis ostan hoopis jalatseid. 😄 ega tola loll pole eks!
Näiteks sain ma eile oma tellitud jalatsid kätte:
Oii kui pikalt ma neid valisin! No peaaegu mingi kuu aega võttis kuni ma lõpuks tellimuse sisse andsin. Igatahes on nad mu arust nii ilusad. Ainult jalgasaamine võtab veits aega ja ei saa pead anda, et näiteks kuu aja pärast neid üldse endale üksinda jalga aetud saan. Ega ei tea ju kui suureks mu vatsake kasvada plaanib.
Veel tahaks ma endale suveks mingeid ägedaid plätusid. Birkenstockid tunduvad sellised, millesse investeerimine tasuks ära. Varem nad mulle väga ei meeldinud, aga ükskord nägin lennujaamas ühel naisel nii ägedaid, et hakkasin neid kohe teise pilguga vaatama. Praegu on mu favoriidid sellised:

Muud juttu praegu ajada polegi, ei jalatsitest ega millestki muust. Lähen hoopis oma riidekappi sorteerima. Aidaa, sõbrakesed!

3 kommentaari:

 1. Anonüümne25/2/20

  Nii njämma pidulaud, ajasid kohe singirulli isu peale.
  Kust saapad tellisid?

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Singirull on meil aegumatu klassika. 😄
   Jalatsid on ühelt kohalikult Rumeenia lehelt, aga firmaks on Gabor, mis vist Eestis ka olemas on.

   Kustuta
 2. Ma ostsin eelmise suve alguses Birkenstockid ja need on tõesti nii mugavad, et ma vist ei kandnudki muid jalanõusid terve suve jooksul...

  VastaKustuta