esmaspäev, 23. märts 2020

Isolatsioonitujud (üheteistkümnes päev)

Tänane hommik algas täpselt nii nagu üks õige esmaspäev algama peab. Kohv oli mul juba valmis ja tegin endale võikut ning kuidagi juhtus nii, et singiviil sulpsas kohvitassi. Kui see ei ole facepalm moment, siis ma ei tea mis on. Nii tugev ma polnud, et singiviilu sealt seest ära söönud oleks, aga kohvi jõin küll ära. 

Laupäev tähistas minu jaoks üheksandat isolatsioonipäeva ja oli mu jaoks seni kõige raskem päev. Ei midagi ületamatut ega sellist, et hakkaks peaga seina auku taguma, aga veits hiilisid sellised "kaua veeeel" mõtted pähe. Ma muidu üritan niimoodi mitte mõelda, sest realist minus teab, et see isolatsiooniaeg on pikk - isegi ehk pikem kui arvata võib ja pole mõtet ennast selle teemaga üles kruttida. Aga no kui tuju on paha, siis ta ongi paha ja justnimelt need mõtted, mida ma muidu endale keelan, pähe tulema hakkasidki. Oma osa oli kindlasti ka halval ööunel, mida mul muidu juba ilmatuma ammu olnud pole. Ma olen ise nagu titt ju - magada ei saa ja siis tujutsen. Õnneks pole mul kellegi peale oma halba tuju siin välja valada, hehe. 
Pühapäev oli juba märksa parem, sest ööuni oli hea ja ilm ilus. Jalutasin mereäärde ja seal oli ausalt nii soe nagu oleks suvi juba kohe-kohe käes. Päikese käes silmad kinni pannes võis lausa unustada, et tegelikult kindad käes on ja maailmas hetkel nii palju halba toimub. Aga varsti ongi päriselt suvi ja praegu aktuaalsed teemad loodetavasti ainult mälestus raskest kevadest. Nagu mulle viimasel ajal mõelda meeldib, siis the comeback is always greater than the setback.

Eile täitus mul juba 28. rasedusnädal ja algas kolmas trimester. Jommajoo! See on ju viimane trimester! Neljandat enam ei ole! Peale seda tulebki see laps välja pressida ja siis ma olengi ema. Veits hirmutav, aga nagu selline hea-hirmutav. 😊 Mis mul veel ostmata on? Käru on valitud, aga ostnud veel ei ole. Turvahäll on olemas, aga isofixi ei ole (ostmas käies oli poest otsas, hetkel on küll juba kohal, aga ma pole järgi käinud).. siis tahan veel Eestisse vooditasku osta (Bukarestis on voodi koos kõige vajalikuga olemas) ja Jyskist olen ühte sellist põrandal aelemise vahtvaipa vaatamas käinud (lisaks on mul üks puslevaip tellitud, aga selle plaanin ma Bukaresti viia). Jyski vaiba puhul ootan allahindluse ära ja siis ostan. Üks apteegiring tuleks veel teha ja sleepcarrieri pean ka lõpuks ära tellima, kaua ma räägin seda juba. Ühesõnaga paljalt see laps ringi käima ei peaks, aga kõike veel olemas ka ei ole. Õnneks aega veel on. 
Ükspäev mõtlesin, et issand kui tore, et mul see blogi ikka on. Veel toredam on see, et te siin ikka lugemas käite ja kommenteerite, sest praeguse suhtlemispõua ajal on see ikka üks ilmatuma tore asi. Mul oleks kohe nagu palju sõpru kellega igasuguste asjade üle arutada! Iga kommentaar siin või Facebookis või Instagramis teeb mulle täiega rõõmu ja olgem ausad - aitab isolatsioonis aega mööda saata. Seega mu soovitus kõigile, kes kunagi mõelnud on blogima hakata või näiteks Instas mingisugust spets lehte tegema hakata või youtube'i oma platvorm luua - tehke seda! 

7 kommentaari:

 1. Mulle nii meeldib, et see isolatsioon on mõjutanud sind hästi palju kirjutama :D Endal ka kohe lõbusam kodus passida :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Ma räägin - blogimine on parim kaaslane. 😄

   Kustuta
 2. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

  VastaKustuta
 3. minul algas hommik samuti nii nagu esmaspäevale kohane- pudrupiim kees täie rauaga üle potiserva :D hiljem oli niiiiiii mõnna seda pesta khm.. nii et cheers singimaitselisele kohvile :D
  blogid on tōesti kodus olemisele parimad kaaslased. hullu peaga hakkasin isegi “vapraid ja ilusaid” üle saja aasta vaatama :D
  aa ja mis veel, Angeelikaga käisime neid vanaema vareenikuid otsimas ja leidsime! :D proovida ei ole veel jōudnud, aga aega vast on kui seda isolatsiooni siin pidevalt pikendatakse :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. See tegi mul kohe tunnet paremaks, et mul ainsana feil hommik polnud. 😄

   Hahahaaa, nii hull mul veel asi pole, et seda vaatama oleks hakanud, aga samas.. ei tea ju kaugel see aeg ka enam on.
   Oh, ma väga loodan, et maitsevad!

   Kustuta
 4. Mari-Liis25/3/20

  Muidu neljas trimester on täitsa olemas - nii kutsutakse esimesi kuid peale sünnitust, kui tuleb uue eluga kohaneda ja kõige ilus-valusaga, mis kaasneb :)

  VastaKustuta