teisipäev, 14. aprill 2020

Kolm teemat: pliidikaabits, nahahooldus ja 90 days'i sari

Me oleme nüüd Viimsis korteriomanikud olnud jaanuarikuust saati eks. Spets kirjutasin, et oleme omanikud olnud, mitte ei ole siin jaanuarikuust saati elanud, sest Martin oli siin vaid mõned nädalad ja veebruaris polnud ka mind siin. Igatahes oli meil siin pliidiplaat kole must ja kulunud ning otseloomulikult häiris see mind jubedalt. Küsisin Instas oma tarkade jälgijate käest nõu ja seda ma ka sain. Vaadake kui puhtaks ma oma pliidiplaadi sain!
JÕHKER!
Kasutasin Froschi puhastusvahendit (Rimi 1.15€) ja Dr. Beckmanni kaabitsat (Selver 3.99€, kaks varutera on kaasas). 
Puhastusvahend jättis mind üsna külmaks, sest peale selle kasutamist oli pilt selline:
Peale kaabitsa kasutamist aga sai pliidiplaat nii puhtaks, et ma oleks võinud seda plaati taldrikuna kasutada. Mida ma muidugi ei teinud, sest nii loomastunud ma siin isolatsioonis veel ka ei ole. 😄

Teate mis koduistumisest kasu on? Mul on täiega viitsimist ennast igal hommikul ja õhtul korralikult kreemitada, õlitada ja niisama plätserdada. Muidu tegin neid asju kuidagi kiirelt  ja üle jala, et saaks lihtsalt tehtud, aga nüüd on ju aega maa ja ilm! Kui ma muud sellest isolatsioonist ei saa siis nahk särab küll nagu prillikivi. Eile ostsin endale uue kehakreemi (mis lõhnab nii hästi, et ma oleks tahtnud ampsu võtta), sest olin juba kõik olemasolevad õlid ära kasutanud ja viimased õhtud pätsasin üldse pojale ostetud beebiõli. Praegu ikka kulub neid õlisid ja kreeme korralikult, sest mastaabid on pehmelt öeldes kasvanud. Poleks kusjuures varem arvanud, et see vahe nii märgatav on, aga võta näpust. Seni pole ühtegi uut venitusarmi veel tekkinud (ptüi-ptüi-ptüi) ja ma loodan, et ehk ma neist ka pääsen. Ja, et naba välja ei tule, otseloomulikult.
Vasakult paremale: mu uus ülihea lõhnaga kehakreem / Sephora näokoorija (kasutan umbes 3x nädalas, sest külmemal perioodil tahab nahk koorimist - ma nagu uss kes nahka vahetab) / näokreem (ei meeldi eriti, sest meigi all jääb imelik, aga eks ma kasutan ta lõpuni siiski) / silmakreem (PARIM, kasutan juba aastaid sedasama), hommikuseerum (hoiab nahas niiskust ehk takistab kortsude teket) ja õhtuseerum (üleüldise heaolu jaoks). The Ordinary on mu arust üks kuldaväärt bränd muideks, ei mingit tilulilu ega säravaid pakendeid, aga töötab. Hinnad on ülisoodsad - kui ma õigesti mäletan siis ei maksnud kumbki seerum üle 10€. Nende toonikut kasutan ka igapäevaselt näo puhastamiseks, aga unustasin pildile lisada. Vaatasin just, et Eestis on The Ordinary edasimüüjaks näiteks Douglas.ee.
Ma olen TLC peale kuri. Raskel ajal niimoodi h*iata ja kolmapäevaõhtul mingid vanad 90 daysi osad peale panna? Ülim sigadus mu arust! Ega mul muud üle ei jäänud kui eile netist viimane hooaeg välja otsida ja nüüd ma olen hooked. See sari on ikka nii cringe kohati, et vaata ja imesta, et tõesti selliseid inimesi maamunal elab. Jah, ma saan aru, et see ongi meelelahutuslik sari ja kõike mida seal näidatakse ma kindlasti ei usu, aga persoonid iseenesest ju on päris. Ma ei mõtle eelnevat kuidagi halvustavalt vaid pigem nii, et mind teeb kurvaks mida paremates elutingimustes elavad inimesed läheduse ja armastuse pärast teevad. Näiteks Ed, kellel pole 28 aastat ühtegi suhet olnud, sest olenemata sellest, et tal on hea süda ja kindlasti hea iseloom pole talle eriti välimust antud. Takkaotsa pole teda ka õnnistatud kõige vastupidavama nahaga ja juukseid peab ta näiteks majoneesiga värvima. Kui palju peab üks mees siin elus vastu võtma, ah? 😄Kui see pole kurb-naljakas siis ma ei tea mis on. Või David, kes on sada tonni hakkama pannud lihtsalt selleks, et oma unistuste naisega mingi sketchy tutvumislehekülje kaudu rääkida. Naguu.. ärka üles, mees.
Teisalt kurvastab mind see mida halvemates elutingimustes elavad inimesed parema elu nimel tegema peavad. Kas me päriselt saame hukka mõista neid kes vannis või duši all käimise asemel ennast kusagil ämbris puhtaks lobistama peavad? Ega ise ju ka ei tea mida samas olukorras teeks. Võib-olla ma oleks essa vend kes endale kusagile "osta mind naiseks" leheküljele konto registreeriks, ega ei tea ju! 😄
Aga need paarid kelle vahel päris armastus ja tunded on, vot nende paaride pärast ma seda sarja vaatangi. Küll ma olen ikka romantik onju. 😄

Nüüd aga püks jalga ja jalutama! Päike tuli välja ja jumal teab kauaks seda lõbu täna antud on. Teie aga püsige terved ja vaadake 90 daysi, siis saame arutada. 😄

7 kommentaari:

 1. Ah, mine pekki ausalt :D Ma just mõtlesin, et isolatsioonis hea, ei shoppa ja raha jääb alles... ja siis avastan järsku, et Su soovitatud Douglase lehel kopsaka summa eest tellimuse teele pannud :D (aga kõike on vaja, ausalt...)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Hahahahahaa. 😄ostmisrõõm on üks vähestest rõõmudest mis hetkel veel alles, nii et treat yoself! 😄

   Kustuta
 2. Anonüümne16/4/20

  Kus seda viimast 90 daysi hooaega vaadata saab? :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Mina vaatan siit: tv2me.net (alguses viskab küll reklaame ette, aga peale kinnipanekut saab kenasti vaadata).

   Kustuta
  2. Anonüümne17/4/20

   Aitäh! You made my day :D

   Kustuta
 3. Anonüümne11/8/20

  Kas seda kaabitsat kasutad kuival pliidil ja kas see ei kriimusta pliiti? Kaua 3 tera vastu peab?

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Olen ka kuival kasutanud jah kriimustusi näinud ei ole. Ma alles esimese tera juures, nii et ei oska muus osas kaasa rääkida.

   Kustuta