teisipäev, 21. aprill 2020

Säästukoi nipid netipoodlemisel

Ma olen viimase kuu ajaga üsna palju igasuguseid asju tellinud eks, see pole mingi saladus. Aga ega ma vist rääkinud ei ole, kuidas ma tellides raha säästan. Ma tõesti ei mäleta kust ma neid nippe kuulsin, aga tore on, et kuulsin, sest päris ilma ühegi allahindlusprotsendita ostan ma maruharva.
Nimelt iga kord kui ma kusagilt midagi tellida tahan vaatan ma kõigepealt üle vastava netipoe Facebooki ja Instagrami lehe. Umbes pooltel kordadel leian ma sealt mingisuguse allahindluskoodi või vautšeri, millega ostukorvi soodsamaks saab. Kehval juhul 15%, parimal juhul 30%-40% või näiteks tasuta saatmise koodi, mis välismaalt tellides päris hea summa alla teeb.
Teine nipp, mille puhul veidi leidlikum olla tuleb on aga selline: välismaistel netipoodidel on n-ö kasutamisvalmis allahindluskoodid, mis ei ole unikaalsed - lambinäited aga "spring2020" või "easter2020" või no mida iganes. Väga tihti on koodi nimes ka poe enda nimi kas täielikult või osaliselt esindatud lisaks number allahindlusprotsendiga. Näiteks tellisin ma hiljuti ühelt leheküljelt, kus firma nimi koosneb kolmest sõnast ja allahindluse koodiks oli poe nime esimene sõna ja 20 (nt qwerty20). Tasub proovida!
Ja kolmandaks - kui ma ühtegi koodi ei leiagi, siis ma lihtsalt ootan natuke, sest tavaliselt ei kulu selleks isegi nädalat kuni vastav pood mõne uue allahindluskampaaniaga lagedale tuleb. Näiteks tahtsin ma paar nädalat tagasi pojale ühed megalahedad body'd tellida, aga kahe väikese (ja lühikese kasutuseaga) asja eest üle 30€ maksta ma ka ei kavatsenud. Ootasin siis nädalakese kuni lihavõteteni. Ja mis ma nende Instast näen - kindlal kellaajal hakkas nende veebipoes egghunt, mille käigus sa poe lehelt erinevaid unikaalseid koode leida võisid. "Peaauhind" oli ostukorvi summalt 50 poundi alla, lisaks 5x20 poundi ja edasised olid juba väiksemad summad. Ma päris ahneks ei läinud ja 50 poundi peale lootma ei hakanud, aga otsustasin, et alla 20 poundi ka ei lepi. Veerand tundi erinevate koodide katsetamist ja olemas! Eile saabusidki mu tellitud asjad, mille eest ma vist kokku mingi 8€ maksin. Ülirahul endaga, juhuu! 😄
Praegu näiteks ootan ma näiteks Asose allahindlust, sest mul on seal ostukorvis mõned asjad ootamas. Ülla-ülla, seekord mulle endale mitte mu lapsele. 😄 Üldsegi tundub mulle, et talle on asju juba maa ja ilm olemas ning garderoob on korralik. Ainult üks jumpsuit võiks tal ka olla, sest jahedama aja riietele ma meeletut rõhku pole pannud. No ootan mingi allahindluse ära jälle ja siis ostan. 😄
Näiteks SEE Freya jumpsuit on nii unikaalne ja äge (foto freya.ee).
Ja mu emps tegi talle maailma armsaima tekikese! Pilti näitan üks teine kord, seni peate lihtsalt mu sõnu uskuma. Selline asi, mida ma kindlasti terve elu alles hoian ja mis üheks asendamatuks esemeks saab. 
Mis veel siis? Hakkasin Netflixist uut sarja vaatama. Nimeks on "Too Hot to Handle" ja tegemist muidugi reality'ga. Meenutab "Love is Blindi", aga sisukam ja meeldib mulle rohkem. Olge lahked selle soovituse eest. 😄
Ükspäev vaatasin, et oii, lagled on kohal. Nii kenasti karjas lagendiku peal, ei nad hooli sotsiaalsest distantseerumisest ega midagi. Järgmisel hommikul oli mul aken täis lastud. Nüüd siis ootan vihma, sest seda akent ma avada ei saa ja sinna ma ei ulata ka. On elajad! Igaks petteks ostsin kohe lotopiletid ära, sest no midagi head peab sellest linnusitast ikka kasu ka olema. 

Siinkohal tahaks ma selle postituse niisama ära lõpetada, aga ei saa, sest mu abikaasa küsis ükspäev, et kas lõpust läks jutt kaduma või mis värk on, et postitus nii poolikult lõppes. Nii, et kes tunneb, et üht korralikku lõppu vajab siis see on teile - kaunist päeva, olge terved ja järgmise korrani!

4 kommentaari:

 1. Anonüümne21/4/20

  Issand, ma olen ka nii sõltuvuses nendest halbadest reality sarjadest. Õhtuti alati vaatan ja siis mees küsib, et mis mul viga on, et miks ma sellist asja vahin. :D Aga love is blindi vaatas ta lõpuks juba minuga koos haha. Täna õhtul võtan selle too hot to handle ette.
  Aga Bachelor mulle üldse ei meeldi, minu jaoks see on see nii alandav, et kari naisi ühe mehe pärast seal kakleb. Ja enamus on pärast kohe lahku ka läinud ehk kaamerata jaoks lihtsalt.

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Mina kaa! Tean ju küll, et mingi 80% on ettekirjutatud, aga ikka passin, silmad punnis peas. Bachelor mulle ka ei meeldi, koguaja mõtlen, et see on nii lamp, sest see ikka päriselust nii kauge asi. Päris ma jooksekski mingi mehe järgi kes lisaks mulle veel kümnele naisele sama asja räägib. 😄

   Kustuta
 2. Anonüümne22/4/20

  Kas sa jagaksid mõnda e-poodi ka, kust beebiriideid tellinud oled? Ma Lindexist tellisin ja Next on kinni ja rohkem ei teagi:D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Ega mul siin mingeid erilisi salakohti ei olegi. 😄 Ikka Lindex, H&M, Nextist ostsin asjad Bukarestist, viimati tellisin siit lingilt: https://sleep-no-more.com/
   Bukarestis on veel selline pood nagu C&A, sealt ostsin ka mõned riided. Ma küll ei ole kindel kas nad Eestisse pakke saadavad.

   Kustuta