teisipäev, 26. mai 2020

Pojakese esimene pidu ehk babyshower

Elu on viimastel kuudel ja eriti nädalatel nii palju igasuguste stressi tekitavate asjade ümber käinud, et mõned muud asjad mis muidu ikka meeles püsiks, olid sootuks ära ununenud. Näiteks see, et tavaliselt üllatatakse beebiootel sõbrannat babyshoweriga. Mul muidu oleks see sada prossa meeles olnud ja oleks sellele mõelnud, aga lisa igapäevarutiini väike pandeemia ja mure sellepärast, et abikaasa teiseltpoolt Euroopat koju saaks ja näed - kõik muud asjad on nagu udu sees.
Pidime sõbrannadega eelmisel laupäeval siin Haabneemes OKOs kokku saama, sest me polnud juba mitu kuud näinud ja tavaliselt nii korra kuu-kahe jooksul me ikka kokku saame, et pläkutada ja mehi-lapsi-tööd-elu taga kiruda. 😄
Igatahes marsin mina tähtsa näoga uksest sisse, sest üks sõbranna oli juba gruppi kirjutanud, et ta on ainsana kohal ja kus kõik teised on.. kuulake seda - näen allkorrusel ühe teise sõbranna meest nende pojaga ja veel teiste inimestega ühes lauas istumas, lehvitan (sest kiire) ja ilma mõtlemata, et kahtlane oleks, et ta ka seal on, lähen ülemisele korrusele. No üles jõudes hüppasid kõik osalised peidust välja ja õnneks ma siis ikka sain aru, millega tegemist on. 😄täiega tegid mulle tüssu!
Kõik oli nii armas ja sinine, laud kaetud, lilled-õhupallid ja mu kallid-kallid tüdrukud! Fotograaf tegi pilte, et mul ikka poju esimesest peost tore mälestus jääks ja üldse oli kohe ekstra tore kõiki üle nii pika aja korraga näha ning juttu ajada. 
Kuna kõik juba ammuilma omavahel tuttavad on siis on ikka jube lihtne - kedagi tutvustama ei pea ja kõik on nii ladnalt omad. Selles suhtes, et ega kõik mu sõbrannad on mu seljataga ka omi kohtinguid teinud, näiteks kuulsin ma hiljem, et minu tüdrukuteõhtut planeerides olid neil rutiinsed kokkusaamised. 😄Nagu üks mu sõbrannadest kunagi ütles siis minu ja Martini teiste sõpradega kokku saades on tunne nagu näeks üle pika aja hoopis enda sõpru - täielik goal mu arust! Ma räägin, peab ikka pulmapidusid korraldama, sest tegelikult on need ainsad peod kus kogu tutvusringkond kokku saab. 😊
Minu poju saab endale kõige coolimad tädid ever!
Selline see laupäev saigi. Hiljem olime veel n-ö "aftekal" ja kui ma lõpuks õhtul koju jõudsin olin ma ikka läbi nagu loom. Paar kuud pole ju pea mingisugust sotsiaalset koosviibimist olnud ja terve päeva suhtlemine tegi oma töö. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar