reede, 29. mai 2020

Üle pika aja - minišoping!

Kirjutasin siin millalgi, et tellisin soodukate ajal endale ja pojale mõned asjad. Mõtlesin praegu, et pole jube ammu oma oste teile näidanud, sest.. pole ju endale muidu midagi ostnud, ülla-ülla! Raseduse ajaks pole ma spetsiaalselt endale ühtegi riideeset soetanud (v.a. kaks paari musti rasedasukki, ühed retuusid ja sõbrannalt laenatud kleit), sest mõtlesin, et saan oma vanade riietega ka selle üürikese aja hakkama. Sisetunne ei petnud ja hakkama olen ma tõesti saanud, aga mida nädal edasi seda enam hakkab see tunne tulema, et vot kui ma juba kord omas keres üksi olla saan, vot siis ma alles hakkan igasuguseid ägedaid riideid kandma! No nii ägedaid kui üks imetav ema kanda saab onju. Üha enam kammin ma ka erinevaid netipoode ja lisan oma wishlistidesse erinevaid riideid.. ostma ma veel muidugi miskit ei hakka, sest ega ma ju tegelt ei tea kui kaua aega kulub kuniks ma ennast enam-vähem samas vormis tunnen kui näiteks eelmisel suvel. Aga teksapükse ja oma vanu kleite-seelikuid igatsen ma küll. Ütlesin just eile Martinile, et osad riided lendavad küll peale sünnitust otseteed prügikasti, sest kui sa ikka mõnda asja ligemale pool aastat jutti kandnud oled siis ega neist suurt miskit alles ei ole, ainult raamid. Ja kui nad ka "töökorras" oleks, siis koblakas on neist asjadest ees nii või naa. Te konkreetselt ei kujuta ette mitmeid kordi ma neid kahte paari rasedasukki juba nõelunud olen! Liiga mitmeid! Muuseas, mina kui sukapüksi-ekspert võin teile öelda, et parimaid (raseda)sukki müüakse Calzedonias (asub T1-s).

Aga läheme nüüd tagasi selle juurde, mis ma soodukate ajal meile tellisin. Näiteks tellisin ma endale lõpuks ära Birkenstocki plätud. Algselt küll kuldsed ja 38 suuruses, aga kättesaades ei meeldinud mulle kuldsed üldse nii väga ja suured olid nad ka. Vahetasin hoopis mustade ja 37 suuruses plätude vastu. Kuigi ma neid veel kodunt väljaspool kandnud ei ole siis mugavad tunduvad nad tõesti. Tellitud on nad Weekendist ja ale ajal maksid nad 54€.
Vaip on ka uus muide, Jyskist 😄mõtlesin, et beebi tulekuks võiks maas midagi pehmemat olla, nii kui nii tsillib ta oma tooliga põrandal ja siis ei pea ise ka päris kõva pinna peal istuma.
Pojale tellisin ma Dadamorast suveks puuvillase jumpsuiti (tellides kehtis -30% allahindlust) ja Apollost kaks beebidele mõeldud pildiraamatut. Ega ma ei tea kas need raamatud talle kunagi huvi pakkuma hakkavad, aga pildid on must-valged ja neid peaks tema väikesed silmad hästi seletama.
Veel tellsin ma endale Asosest ühe musta laiema pusa, mida näiteks retuuside või teksadega kanda ja & Other Stories brändi punutud peapaela, mis lihtsalt megacool tundub. Nägin ma seda vist Liisa Leetma instast kui ma nüüd ei eksi. Ärge küsige mis matusemeeleolus ma olen, et vastu südasuve siin ainult musta värvi asju tellin. 😄must värv on lihtsalt nii ilus värv!
Peaaegu oleks ühe asja ära unustanud, minu uue Shiseido ripsmekoolutaja. Kindlasti teate, et ma muidu olen suur lash lifti fänn, aga praegu ma üle tunni aja selili küll olla ei kannataks kuniks selle hooldusega ühele poole saaks. Ostsin siis alternatiivina hoopis ripsmekoolutaja. Shiseido ripsmekoolutaja on muuseas täielik kultustoode, sest pidavat ta töötama hoopis teisiti kui mingi suvaline koolutaja. Ma olen elu jooksul ikka igasuguseid proovinud ja see on tõesti teine tera. Eks koolutaja töö teevad nad kõik ära samamoodi, aga see, et need ripsmed ka terveks päevaks kaardu jääks on juba omaette küsimus. Aga Shiseido oma kasutades jäävadki! Ma ise ka vist ei usuks kui ma elav näide poleks. Enne koolutamist kannan ripsmetele veel läbipaistvat kulmugeeli, et ripsmed n-ö "kõvad" jääksid ja seejärel koolutan võimalikult ripsmepiiri lähedalt. Voila!
Mul muidu on pulksirged ripsmed, pikad küll, aga täiesti sirged. Siin pole mul mingisugust meiki tehtud, aga täitsa suva ka, sest kaardus ripsmed üksinda annavad nii palju juurde. Kujutate ette kui ma nad veel ära ka värviksin! Muide, kas kellelgi veel rasedusega näkku täiega pigmenti juurde visanud on? 
Ongi kõik, rohkem pole ma ostnud miskit! Üle pika aja tundusid needki ostud juba mingi megasuure šopinguna. Samas, eile just koristasin gareroobi ja mõtlesin, et johaidii, kes kõik need asjad aegade jooksul kokku ostnud on, ega ometi mitte mina.. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar