teisipäev, 22. september 2020

Zara - feilid ja õnnestumised

Mina ei tea kui paljud siinsetest lugejatest mind Instas jälgivad ja selleks jagan siia ka pildikesi minu Zara ostudest. Pildiseeria on muidugi megaglamuurne - null meiki ft. pesemata juuksed. Kõik asjad said üles jäädvustatud, v.a. üks spordirinnaka moodi asi, mis seljas nii lamp oli, et isegi pildile ei kõlvanud. Läheb jalamaid tagastamisele.

Jagan kõike samas formaadis, mis Instaski stooride alla läksid.

Body on kõigist asjadest mu lemmikuim. Pole mingi niru materjal, vaid selline hea ja tugev, tõmbab mu pärmitaigna moodi pehme vatsa veits rohkem trimmi. 😄 seelik meeldib mulle ka väga, aga võiks veidi pikem olla küll. Martin arvas, et pole hullu midagi, sest vaevalt, et ma selle seelikuga kusagile peedipeenrasse koogutama lähen. Mehed ja kommentaarid. 😄

No need just sellisest nirust materjalist ongi, millest eelmise pildi juures rääkisin. Saadan tagasi ja loodan, et kunagi leian sama lõikega, aga kvaliteetsemad püksid.

Mul sama värvi tagi ka, oiii kus ma alles hakkan selle komboga ringi paarutama!
 
No ja see on kõigi feilide ema siin. Mul pole lihtsalt midagi lisada.

Kuidas teil, olete vahel mõelnud, et mis imeloomade mõõtude järgi kiirmoebrändid riideid teevad? Mõni ime, et täiesti normaalses mõõdus naised ennast paksuks hakkavad pidama kui M-suuruses riideid mingi kümneaastaste tüdrukute mõõtude järgi tehakse.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar