neljapäev, 18. veebruar 2021

Instafiltrid ja scam-kõned

Hõissa ja valleraa, olen avastanud kaalu langemise saladuse! Sõin eile non-stop terve päeva saia, jalutasin väikese ringi ja hommikul olin pool kilogrammi kergem, no kes seda ette näha osanud oleks. Ma ei teagi, mingi error oli süsteemis vist.

Kaalunumber jätab mind tegelikult hetkel üsna külmaks, lihtsalt selline tore tähelepanek siia postituse algusesse. 😊

Nägin eile Instas videot, mis hoiatas filtrite kasutamise eest. Täiega hea video oli. Kasuta, aga ära mine liiale ja kui kasutad, siis selliseid pigem realistlikke. Muidu võib see tee selline libedake olla, et filtripilt hakkab rohkem meeldima kui see inimene, kes peeglist vastu vaatab.

Kontrollisin oma Instagrami arhiivi ja teate mis selgus? Kõigi oma story'de jooksul olen ma filtrit kasutanud ühel korral. Ma mõtlen siis nagu neid kasutajate poolt loodud filtreid, mis naha siledamaks tuunivad ja tumedad ringid silmade ümbert ära kaotavad (Insta originaalfiltreid kasutan ma küll, sest pooled mu story'd oleks nagu keldris tehtud - nii tumedad). A too üks päev nägin ma ikka korralik malakas välja, nii et saan andeks, ma usun. 😄

Ärge seda pilti uskuge, mul on siin clip-in pikendused lisaks. Muu kõik aus!
See filtrite mitte-kasutamine on täiesti teadlik otsus. Nagu ma pole neil kuidagi algusest peale mõtet näinud, sest mida ma kasutan neid - ma ise ju tean ja teised ka teavad, et selline ma päriselt välja ei näe. 😄Ja teisalt.. ma arvan, et ma näen ka filtriteta päris okei välja. Täitsa julgen öelda, et olen endaga rahul. Nii 70% ajast. 😄 Nagu ma ikka Martinile ütlen, siis on tema mu nartsissismis süüdi, sest terve koosoldud aja on ta mulle komplimente loopinud ja nüüd on käes - ma usungi tema juttu ja tunnen, et ma olen täitsa ilus inimene. Kuigi ükskord ammu ta ütles mulle, et ma olevat naernud nagu rekkalesbi ja vot seda pole ma siiani andestanud. 😄kuidas ta julges!

Teisel teemal jätkates. Eile vaatan, mingi võõras Eesti number helistab (+3725..). Vastan. Keegi küsib inglise keeles, et kas Liina (minu neiupõlvenimi) kuuleb.. Mina, vana toru, vastasin automaatselt jah, mille peale kõne katkestati. Peas hakkas kohe tiksuma, et okkk, see oli nüüd mingi scam. Helistasin kohe oma telefonioperaatorile ja uurisin kas keegi veel on taolistest kõnedest teada andnud. Rääkisime teenindajaga päris pikalt ja arvatavasti on tegemist n-ö kontrollkõnega, teada saamaks kas minu telefoninumber on aktiivne. Aktiivseid telefoninumbreid saab nimelt suurema rahaga edasi müüa, et ma tulevikus veelgi rohkem scam-kõnesid saaksin, jeee. Umbes korra nädalas helistatakse mulle alates Honolulust kuni karup*rseni välja ja ma olen sellest niiii tüdinud, et mõtlen lausa telefoninumbri vahetusele. Õõõõõhhhh!

Enam ei vasta kellegi kõnedele, kui tahate, saatke mulle paberil kiri. 

Sain südamelt ära, tänan kuulamast!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar