esmaspäev, 29. november 2021

Iseenda aeg

Otsustasin peale ilmatuma pikka aega geellakiga maniküüri tegemist kogu geelimajandusse pausi teha ja küüned näevad hetkel korralikud rääbakad välja, lisaks on nad õhukesed nagu paberilehed. Jube lihtsalt. Ei tea kaua aega läheb kuni nad oma elujõu tagasi saavad? Kuu? Kaks? Kauem? Nii harjumatu selliste "paljaste" kätega olla.

Miks ma praegu üldse mingi küüneteemaga seda postitust alustasin, ma ei tea. 😄 "Sujuvalt" edasi järgmise teema juurde.. olin möödunud nädalal kolm päeva H-ga kahekesi kodus, sest abikaasa oli mängul. Mõtlesin juba ette kuidas kindlasti aeg venib nagu härja ila, aga tegelikult polnud üldse nii. Pigem läksid päevad just superkiirelt. Issand kui õnnelik poisu oli kui Martin neljapäeva õhtul koju tuli! No nii õnnelik, et mul läksid endal silmad märjaks kui ma teda vaatasin. Väike inimene igatses, ta lihtsalt ei osanud seda sõnadega öelda. 

Ütlesin eile Martinile, et ma pole mitu nädalat jutti üldse omaette olla saanud ja mul on oma aega vaja. Läksin siis tähtsa näoga poodi, mõtlesin, et tuulan seal mitu tundi rahuliku südamega ringi.. tegelt olin umbes tunni ajaga oma lemmikpoed läbi käinud ja kablutasin juba kodupoole, et näha mis  poisid teevad. 😄 täitsa haige! Täna muidugi veits kahetsen seda otsust, sest H on hommikust saati sellist jorupilli puhunud, et hea meelega puhkaks  natuke kõrvu. Õnneks magavad meie maja mehed praegu õndsat lõunaund ja mina saan lihtsalt niimoodi olla, et ma ei pea kellegi teise jaoks olemas olema. 

Muidu  oli nädalalõpp mõnus, sest Martinil oli lausa kolm vaba päeva. Seda tihti ei juhtu. Olime lihtsalt niisama, käisime poes ja parkides. Vaatasime õhtuti  Netflixi ja mängisime poisuga. Kutid  tegid pesurestist ja pleedidest sellise onni, et käisin  seal  isegi lebamas. Tubased onnid on nii underrated. Ja teate! Ma tegin esimest korda elus ahjupraadi! Süüa teen ma ju palju, aga mingisugust ahjuliha ei tee ma kunagi. Ma lihtsalt ei ole lihast väga huvitatud ja nagu ei oskagi seda valmistada. Igatahes tuli täitsa okei välja, maitses nagu ahjupraad. Ma konkreetselt ei oskagi mingisugust hinnangut anda, nii suva on mul sellest. 😄 ahjust tulnud porgandid olid mu jaoks igatahes maitsvamad. 

Mul praegu on tegelt pärmitaigen kerkimas, peangi seda kontrollima minema. Tõmban selle lühikese ülevaate siinkohal kokku, olge toredad ja nautige oma lund! Jah, endiselt olen kade. 😄

1 kommentaar: