esmaspäev, 22. august 2022

Kaheksa aastat Rumeeniat

Kuidas teil mäluga lood on? Mind veel mäletate? 😄 Väike taastutvumine - Liina, 32, ühe lapse ema, abikaasa ja parampapaa.. ikka Bukarestis! Kujutate ette - juba kaheksa aastat!

Juhuks kui te mu näo ära olete unustanud siis selline ma olen (ja katsuge te öelda, et ma vahepeal vanemaks jäänud olen, haha):

Mina olen märganud, et mul on pigem kehvemapoolsem mälu. Näiteks räägib keegi mulle mingisugusest minuga seotud mälestusest ja ma lihtsalt ei saa aru millest ta räägib. Terve aja olen nagu..

Sellest ka põhjus miks ma täiega tahan siia kirjutada ja miks ma üldse siia kirjutama hakkasin - et mäletada. Nimelt on meil käsil viimane aasta välismaal ja seda võiks ikka kuidagi raporteerida. Äkki kunagi vanast peast tore lugeda ja meenutada. Või siis juba uuel aastal, sest need samused mäluprobleemid eks. 🥲

Meie H-ga tulime Bukaresti tagasi nädal tagasi, 16. augustil. Abikaasa tuli juba juuli alguses, sest algas hooajaks ettevalmistumine. Seega ei näinud me üksteist üle kuu aja ja taaskohtumised lennujaamas on endiselt niii oodatud ja rõõmsad. See hetk kui H inimeste seast Martini nägu märkab ja elu eest tema suunas jooksma kukub.. ütleme nii, et ma loodan, et neid hetki jään ma mäletama. 

H on endiselt mõnus reisikaaslane (ta on praegu kaks aastat ja kaks kuud vana). Olid küll pikad ootamised, lõunauni jäi vahele ja kõndima pidi omajagu, aga suurt numbrit ta sellest ei teinud ja pidas vapralt vastu. Rääkisin talle reisieelsel päeval, et homne päev tuleb pikk ja raske ning ma veidi muretsen, et kuidas kõik läheb. H vaatas mulle otsa ja ütles lihtsalt: "Ää karda!" No ma siis proovisin mitte karta. 

Ei tea ju mis selle lapse nii mõistlikuks ja leplikuks on teinud - kas ta lihtsalt ongi iseloomult selline või on see kahe riigi vahet reisimine teda karastanud. Ärge saage valesti aru - ta on ikka täiesti tavaline kaheaastane muidu, oma soovide ja kiiksude ja kangusega. Kangus on vist minult päritud, sest ämma sõnul oli Martin väiksena täielik illikuku. Karma sai mu kätte 😊

Jätan selle üle väga pika aja kirjutatud postituse short and sweet stiilis postituseks, sest see kaheaastane on siin juba liiga kaua Peppat vaadanud ja me ikka üritame seda ekraaniaega siin kontrolli all hoida. Iseendal kaasa arvatud.

Proovin homme möödunud nädalavahetusest kirjutada ja sellest milline üks kohalik kuurort tipphooajal välja näeb. Spoiler - tagasi ei kipu. 😄

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar