kolmapäev, 24. august 2022

Otsingute TOP 10

Vanasti kui blogid veel popid olid tegid mõned blogijad selliseid postitusi kus nad välja tõid, milliste otsingute kaudu nende blogisse jõuti. Kuna ma nüüd üle pika aja siin aktiivne olen ja eile oma analytics'i lehel üht-teist vaatasin jäi mulle seesama otsingusõnade statistika ette.

Vaatame siis TOP 10 otsingud üle:

1. id-kaardi pilt - täiskasvanust teha okei, imikust pildi tegemine on aga igavene trall. Olen suht kindel, et nii mõnedki vanemad on reisimata jätnud, sest ei saa õiget pilti. 😄 Saad suu kinni, on silmad kinni, saad silmad lahti on suu ka lahti. Meil joppas ja saime enamvähem okei pildi mis kriteeriumitele vastab ja selle pildiga pass on siiani kasutuses.

2. kus teha sünnipäev - Triinude toiduministeeriumis! Ma tegin ja täiega soovitan!

3. beebiasjade nimekiri - täitsa tore asi, ma ka tegin. Eks iga järgneva lapsega saad muidugi targemaks, et kõike polegi vaja mida kusagilt näed. 😄 aga üks mis kindel - BB tooli on totšna vaja!

4. juureravi põsk paistes - mul hakkavad juba sõna "juureravi" lugedes hambad valutama, võeh. Juureravi on mulle tehtud küll, aga kes seda enam mäletab kas mul sellest ka põsk paiste läks. Aga kui mul siin üks periood mõne kuuga kokku viis hammast välja tõmmati siis olin ma veidi loppis küll. 🥲

5. grenka - kohvik Tallinnas. Olen käinud ja arvatavasti kirjutasin sellest ka siin. Vist pakuti mingeid võikusid? Olid nad head? Kes seda enam mäletab!

6. lihtne ja hea võileivatort - seda retsepti ma tean, arvatavasti olen ka siia kirja pannud. Tõesti hea, iga kord kiidetakse. Või kiidan ma ise, on seal vahet tegelt.

7. andineeme veetemperatuur - siinkohal kehitan küll õlgu. Jääb äkki 20 kraadi kanti?

8. easywalker jackey kergkäru - meil on ja julgen soovitada. Meil seisab ta muidugi kodus nurgas, sest me laps tahab ainult omal jalal ringi panna. Aga seniks kuni ta seal veel püsis oli küll tore käru, millega ringi sõita.

9. järv bukarestis - esimesena torkab pähe meie kodu lähedal olev tehisjärv. Ujuda seal ei saa, aga promenaad tehti just korda ja seal on mõnus jalutada.

10. lingam massaaži koolitus - ma ausalt ei tea kuidas keegi sellise otsinguga siia jõudnud on, sest ma pole seal käinud ja midagi sellest kirjutada ka ei oskaks. 


Nii lamp postitus, et siia ei oska isegi pilti juurde lisada. No jääb siis seekord nii!

2 kommentaari:

 1. Anonüümne24/8/22

  Nii hea meel, et sa tagasi oled! Blogimaastikul selline põud lihtsalt :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Ära räägigi! Ma ise umbes ühte blogi veel loengi. 😄

   Kustuta