reede, 2. september 2022

Mustrid

Mina olen selline inimene, et kui mulle näiteks mingisugune laul meeldib siis tahan ma ainult seda laulu kuulata, täiesti non-stop ja repeatil. Praegu isegi meenus, et kunagi meeldis mulle üks laul niii väga, et repeati-nupu kasutamine tundus liiga suur töö ja lasin oma tollasel peikal lihtsalt mulle plaadi teha kus peal ainult see üks laul oligi, ca kakskümmend korda jutti. 😄 piinlik! Veel piinlikum on muidugi see, et ma isegi tean mis laul see oli, aga ma ei ütle. Teen ennast põnevaks praegu. 😄

Toitudega samamoodi. Alles oli mul pikalt periood kui ma nädalaid IGA päev hummust sõin. Tegelt sööks praegugi, aga sai otsa. Nädalaid (mõne üksiku erandiga) on mul olnud hommikusöögiks üks ja sama kombo - sepik või leib hummuse, spinati, härjasilma, tomatite, parmesani ja tšillisoolaga. Ehk on asi selles, et ma alles aasta eest õppisin vedelat munakollast nautima ja nüüd naudin kõigi nende aastate eest millal ma seda kuiva ja puist munakollast armastasin. 😄

Ja kleitidega! Alles ma kirjutasin, et tellisin endale kleidi. No nüüd siis tellisin ühe veel. Ja tegelikult hoian ühel veel silma peal, et kui minu suurust saadaval on siis äkki.. 

Kolmekümnendates oskad juba üsna hästi arvata mis sulle sobib. Hindad rohkem materjali, praktilisust, TASKUID 😄 kui mingi riideese juba kriteeriumitele vastab ning lisaks veel soodushinnaga müügis on.. siis on ju lihtsalt mõistlik tegutseda. Näiteks nagu nende kleitidega - šokeerin teid kohe hinnavahega, olge valmis. Nimelt maksin ma siin kahe kleidi eest POOLE vähem kui Eestis. Ma ise ka ei suutnud oma silmi uskuda kui numbreid kokku lõin! Sellised numbrid tekitavad minus muidugi veel suuremat hasarti, et mõndadele listis olevatele asjadele hinnavõrdlust teha. Minus on justkui kaks isiksust - üks kellele meeldib vähe tarbida ja seeläbi raha säästa ning siis see teine kes pidevalt avastab, et midagi on tellida vaja. Ja siis need kaks isiksust peavad pidevalt võitlust - suurema osa ajast jääb see mõistuse hääl peale, aga periooditi võidab see kes pidevalt kullerilt uut pakki ootab. Eriti kipuvad need perioodid sügise alguses olema nagu praegu.

Nüüd aga kõik, lähen kohvi tegema! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar